Vakantiehuis in Plombières voor 20/22 personen in de Ardennen

[105258-01]
20/22 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 9 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,2

Deze nieuwe 4-sterren vakantiewoning op de boerderij ligt in de provincie Luik in de Drielandenstreek . Je zult gegarandeerd vallen voor de bucolische omgeving, de kwaliteit van de restauratie en het karakter van dit landgoed.  Dankzij zijn 9 slaapkamers en 9 privébadkamers is dit charmante vakantiehuis in Plombières uiterst geschikt voor families of groepen tot en...

Deze nieuwe 4-sterren vakantiewoning op de boerderij ligt in de provincie Luik in de Drielandenstreek. Je zult gegarandeerd vallen voor de bucolische omgeving, de kwaliteit van de restauratie en het karakter van dit landgoed. 

Dankzij zijn 9 slaapkamers en 9 privébadkamers is dit charmante vakantiehuis in Plombières uiterst geschikt voor families of groepen tot en met 22 personen.

Eén slaapkamer en één badkamer werden op de gelijkvloerse verdieping geïnstalleerd voor personen met beperkte mobiliteit. De verblijfsruimte is heel helder en biedt een mooi zicht op de omringende weiden. Je beschikt over een professioneel uitgeruste keuken om kostelijke gerechten klaar te maken die je gezamenlijk in de eetkamer of op het terras kunt opeten.

Dit vakantiehuis voldoet ook aan de verwachtingen van een professioneel verblijf. Er zijn vele slaapkamers en de ontspanningszaal kan perfect als vergaderzaal gebruikt worden. Er is een wit bord aanwezig, een projectiescherm en een kleine keuken voor een koffiepauze.

Deze geweldige vakantiewoning ligt op 40 meter van de boerderij van de eigenaars.

De kinderen zullen in de wolken zijn als ze ontdekken welke genoegens een verblijf op de boerderij met zich meebrengt. Daartoe horen natuurlijk ook de vele speeltuigen zoals een schommel, een voetbaldoel, zandbak, badmintonveld…en dit tot het welzijn van allen. De ouders kunnen vanop het terras genieten van het prachtige uitzicht of een partijtje petanque spelen op het veld dat speciaal daartoe werd aangelegd. 

Deze charmante vakantiewoning ligt in het dorp Sippenaeken in de gemeente Plombières. Het zal de geknipte uitvalsbasis zijn om op ontdekking uit te gaan in het Land van Herve en te genieten van de gezonde buitenlucht.

Je zult verrukt zijn van de rondleiding in de mijn van Blegny, van de rust van de Abdij van Val Dieu en van de talrijke wandelingen dwars doorheen het heggen- en weidelandschap van het land van Herve. In de Abdij van Val Dieu zullen vele oriëntatieborden informatie verschaffen over panorama’s en wandelingen. Zin in een glaasje op een terras bij goed weer? Bezoek zeker de terrasjes en de markt in Aubel. Het zal de gelegenheid bij uitstek zijn om streekproducten te proeven: cider en stroop gemaakt van fruit uit de streek (appel- en perenbomen dragen bij tot de pracht van deze streek) of de kaas van Herve.

Hou je van rondleidingen met gids? We bevelen je een bezoekje aan het fort van Battice, aan een stroop- en ciderfabriek of aan een lokale brouwerij aan.

Je verblijf in Plombières zal de ideale gelegenheid zijn om eens naar het “Drielandenpunt” af te zakken: het is de geografische grens tussen België, Nederland en Duitsland. Precies op dit punt werd een uitkijktoren opgericht zodat je in de drie landen tegelijk kunt zijn.

Je vakantiehuis ligt in de nabijheid van de Belgische Ardennen. Zo ben je op minder dan 20 kilometer van het Signaal van Botrange, het hoogste punt van België. De Hoge Venen lenen zich uitstekend tot een wandel- of langlauftochtje! 

In deze prachtige vakantiewoning in Plombières zijn alle ingrediënten aanwezig om met volle teugen te genieten van de gezonde buitenlucht.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Gelijkvloers
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Biljart
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
9 badkamers
9 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Business
Multifunctionele ruimte
Andere
Fietsreinigingskit
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Deze grote eigendom bestaat uit 3 aparte gebouwen: je vakantiehuis voor 22 personen, een tweede vakantiewoning voor 20 personen en de woning van de eigenaars. Elk huis heeft zijn eigen terras, zijn eigen stukje groen en zijn eigen parking. Alle gebouwen zijn goed van elkaar afgescheiden zodat ieders privacy gevrijwaard blijft.

Belangrijk om te weten

Aangepast aan mindervaliden

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Oosten
Totale oppervlakte
339 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
9
Aantal slaapkamers
9
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1826
Jaar van renovatie
2008

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    TV, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 2, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer
  • Slaapkamer aangepast aan mindervaliden 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Berging

  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 4

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 5 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 5

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 6 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 6

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 7 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 7

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 8 - 3p

    1p bed x 3
  • Privébadkamer 8

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 9 - 3/5p

    1p bed x 3, 1p bed op mezzanine x 2
  • Privébadkamer 9

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Polyvalente zaal

    Biljart, TV, DVD, Internetaansluiting

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 400 m²
  • Terras

    Oppervlakte 60 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Zandbak, Voetbaldoel, Badminton,
    , Petanqueveld, Volleybalveld
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 10
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
400 m
Rivier
300 m
Restaurants
1 km (Sippenaeken)
Winkels
4 km (Hombourg)
Markt
8 km (Aubel)
VVV Kantoor
4 km (Hombourg)
Mister Cash
8 km (Aubel)
Station
10 km (Welkenraedt)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,2
Zeer goed

M. Karel NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2024

Prachtig vakantiehuis om met het ganse gezin te verblijven. Praktisch met kamer op gelijkvloers voor oudere personen. Zeer vriendelijk gastvrouw, warm onthaal. We mochten zelfs mee de koeien melken en kregen uitgebreid uitleg over koeien en kalveren. Grote speelzolder met biljart. 's Morgens komt de bakker aan de deur leveren. Bestellingen kunnen aan de gastvrouw doorgegeven worden. Prachtige wandelomgeving op een boogscheut van Nederland en Duitsland.

Vertalen naar het Nederlands
S. Steven NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Top vakantiehuis voor het hele gezin van jong tot oud. U geniet van een mooi wijds uitzicht en hebt vele mogelijkheden in de omgeving. Dank u ook aan de heel vriendelijke gastvrouw, bedankt!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

Prima huis Heel l ik voor kinderen om kennis te maken met een boerderij.

Vertalen naar het Nederlands
D. MArcel NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Mei 2022

Mooie grote woning van alle gemakken voorzien in een bijzonder mooi deel van de Ardennen. Erg vriendelijke eigenaresse en heerlijke verse melk van de koeien die rond het huis grazen. Kan dit huis aan iedereen aanbevelen. De bedden zijn wel wat hard. Vind ik persoonlijk juist heerlijk maar niet iedereen deelde mijn mening. En enige minpuntje: de mogelijkheden op de speelzolder waren beperkt. Gelukkig buiten wel genoeg speelvertier voor de kids.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken