Vakantiehuis in Vielsalm voor 14 personen in de Ardennen

[105051-01]
14 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 6 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Karaktervolle vakantiewoning voor 14 personen  nabij Vielsalm . Dit knusse huis combineert authenticiteit met modern comfort, waardoor een fijne atmosfeer bereikt wordt. Een heerlijk vakantiehuisje voor de ultieme groepsvakantie. Zeer charmante 3-sterren groepsaccommodatie voor 14 personen nabij Vielsalm , provincie Luxemburg . Het vakantiehuis kent een zeer sfeervolle...

Karaktervolle vakantiewoning voor 14 personen nabij Vielsalm. Dit knusse huis combineert authenticiteit met modern comfort, waardoor een fijne atmosfeer bereikt wordt. Een heerlijk vakantiehuisje voor de ultieme groepsvakantie.

Zeer charmante 3-sterren groepsaccommodatie voor 14 personen nabij Vielsalm, provincie Luxemburg. Het vakantiehuis kent een zeer sfeervolle en warme inrichting, waardoor jij je meteen thuis voelt! In de aparte zitkamer met comfortabele banken en kabeltelevisie is het 's avonds heerlijk vertoeven. Aan de lange houten eettafel kun je met gemak 14 personen kwijt. Hier geniet je van een heerlijke maaltijd, of speel eens een ouderwets bordspelletje met het hele gezin! De gezellige boeren keuken beschikt over een prachtig 5-pits fornuis, oven, magnetron en afwasmachine. Ook basisapparatuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster is aanwezig.

Verspreid over twee verdiepingen vind je 2 badkamers met heerlijk ligbad en wastafel. Daarnaast is er ook nog een wasmachine en droger aanwezig. De in totaal 6 slaapkamers ademen allemaal een eigentijdse sfeer uit. Gegarandeerd dat je hier tijdens je verblijf heerlijk zult slapen! De ruime, deels omheinde privétuin, bestaat onder meer uit een heerlijk terras met barbecue, perfect om tijdens zwoele zomeravonden tot in de late uurtjes van te genieten. Op de parkeerplaats ten slotte is ruimte voor maar liefst 5 auto's.

De gite is heerlijk rustig gelegen op het platteland. Op zo'n 8 kilometer rijden vind je het plaatje Vielsalm, waar basisfaciliteiten zoals winkels, restaurants en een VVV-kantoor te vinden zijn. Vielsalm is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van de natuur, fervent wandelaar en mountainbikers. Met meerdere musea, een zwembad, drie tenniscourts en een meer in de buurt, is er voor ieder lid van de familie wel een activiteit te bedenken die voldoet aan zijn of haar wensen.

Voor de ware avonturier zijn er meerdere parken beschikbaar. Zo organiseert Newlife Outdoor Activity Center al meer dan 15 jaar spannende outdoor activiteiten zoals GPS-tochten, klimmen en boogschieten. Bij Avenature in Vielsalm kun je onder meer terecht voor nachtwandelingen, mountainbiken en een schattenjacht. Ook Club Actif in Coo is met activiteiten zoals kajakken, quadrijden en klimparcours een geliefd adres voor de echte durfal!

Breng tijdens je vakantie ook zeker een bezoekje aan de Abdij van Stavelot. Met maar liefst 3 musea kom je als liefhebber van cultuur hier zeker aan je trekken. Ook het Huis van Salmland, Sunparks en de skipiste van Val de Wanne zijn leuke to do's voor op je lijstje.

Als je op zoek bent naar een karaktervolle vakantiewoning welke authenticiteit combineert met een moderne touch, zoek dan niet verder! Dit voormalige boerderijtje nabij Vielsalm is de perfecte accommodatie voor een heerlijke vakantie met een groep vrienden of familie.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
6 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
3 babybedden , Aankleedkussen , 3 kinderstoelen
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Fietsenstalling
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fietsreinigingskit
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Leuk voor de kinderen: een bezoekje aan Puzzle Planet! Op het domein vind je onder meer een uniek houten doolhof, glijbaan van banden en een ruimte waar je puzzels en breinbrekers kunt kraken. Of speel gezellig een potje boerengolf, trek erop voor een mooie wandel- of fietstocht of geniet van een lekkere snack in het restaurant. Jij en de kinderen  beleven gegarandeerd een heerlijk dagje uit!

Belangrijk om te weten

De wifi is in enkele ruimtes beschikbaar

Opmerking : Woning met veel trappen, moeilijk voor jonge kinderen

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
280 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
7
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
18 e eeuw
Jaar van renovatie
1995

Niveau 0

  • Hall

  • Leeszaal

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Oven x 1, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 2, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Niveau 2

  • Slaapkamer 5 - 4p

    1p bed x 4
  • Slaapkamer 6 - 2p

    1p bed x 2, Wastafel x 1

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 450 m²
  • Terras

    Oppervlakte 50 m²
  • Fietsenstalling

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 5
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
10 m
Meer
8 km (Vielsalm)
Restaurants
500 m
Winkels
8 km (Vielsalm)
Markt
8 km (Vielsalm)
VVV Kantoor
8 km (Vielsalm)
Mister Cash
8 km (Vielsalm)
Station
8 km (Trois-Ponts)

22 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
8,6
Professioneel verblijf Weekend Januari 2024

Een mooi oud huis met een geschiedenis, gelegen in een klein dorpje. Wie het graag fris geeft, ga er zeker geen. Een vriendelijk en discreet onthaal

Vertalen naar het Nederlands
D. Stijn NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Week Januari 2024

Goed verzorgt huisje waar alles bij aanwezig was. De taalbarrariere was even lastig maar vormde geen probleem. Een gezellig huisje met veel ruimte en kamers. De badkamers wel erg laag en vertoonde boven Schimmel plekken. Verder was het huisje fantastisch!

Vertalen naar het Nederlands
C. Erwin NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

De indeling van het huis is zeer raar. Ook de kosten voor verwarming lopen gigantisch op door slechte isolatie en deuren die niet goed afsluiten.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2023

Dit een gezellig authentiek vakantiehuis met al de nodige voorzieningen.

Vertalen naar het Nederlands
W. Titus NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Gepersonaliseerd verblijf Oktober 2023

Heerlijke week gehad met kinderen en kleinkinderen

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Weekend Oktober 2023

Het is een zeer oud gebouw. Erg klein ook voor 14 personen. We konden allemaal terecht hoor maar door de vele kleine hoeken en kamers was het een zoektocht waarbij je steeds moest opletten om je hoofd niet te stoten. Op zich was het wel charmant en knus maar om er langer dan een weekend te verblijven ... Nochtans had men in de keuken een nieuw kookfornuis en vaatwasser geplaatst; De beide douches waren ook nieuw.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend September 2023

We hebben een aangenaam verblijf gehad. Het vakantiehuis was zeker proper met twee nieuwe badkamers. We hadden een fijne tuin, met een fijn terras. Het huis is zeer rustig gelegen. Enkel de vele steile trappen waren voor onze 60 plussers soms wat minder.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Augustus 2023

Ouder huis maar alles functioneert goed . Netjes.

Vertalen naar het Nederlands
G. Jean-Paul FR Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Maison ancienne, de charme, bien entretenue, localisation idéale (village en cul de sac), calme, jardin agréable (TB pour les enfants également). Idéal pour randonnées VTT. Défauts de ses qualités, escaliers raides, isolation sonore des planchers. Restaurant proposant des produits locaux dans la rue (ouvert le WE).

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Relatief klein huis voor 14 personen. Steile trappen, lage deuropeningen, sommige kleine kamers (soms alleen maar toegankelijk via andere kamer), 2 kleine wc's beneden. Evenwel 2 vernieuwde badkamers en nieuwe tuinmeubelen. Voordeel was wel de lage(re) prijs voor een verblijf van 4 dagen.

Vertalen naar het Nederlands
V. Ada NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

Fijn huis op een mooie plek met zonnige tuin. Uitgebreide keuken met goede kookfaciliteiten. Jammer dat sommige slaapkamers alleen door andere slaapkamers bereikbaar waren, waardoor iets minder privacy. En steile trappen, wellicht voor kleine kinderen of ouderen misschien een obstakel. En lage deurkozijnen, waardoor er nog wel een hoofd gestoten werd. Maar verder prima huis met zeer vriendelijke ontvangst.

Vertalen naar het Nederlands
C. Barbara NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2023

Maison rustique, très agréable avec un grand groupe. Belle cuisine, super salle à manger avec un longue table. Située dans une magnifique région.

Vertalen naar het Nederlands
P. Dubois FR Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2022

Très bon séjour, maison calme très propre, bien équipée (flûtes à champagne, batteur, mix soupe,... Et même le sapin de Noël !). Les escaliers pour aller dans deux chambres sont raides mais les autres sont très bien. Litterie confortable. Il manque peut être des petites choses pour enfants : crayons, feuilles, jeux... Mais sinon au top!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Loes NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. Birgit NL Belgique
8,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

We hebben een heerlijke week gehad. Het weer werkte ook erg goed mee. Het huis heeft 2 zeer mooie -redelijk- nieuwe badkamers en een goed uitgeruste keuken. Veiligheid is wel een dingetje omdat wij een baby en peuter in ons gezelschap hadden die door de hoge op/afstapjes -op hun gezichtje- dreigden te vallen. Let overal op je hoofd want de doorgangen zijn soms erg laag! Maar dat went dus was geen probleem. (ik had een bult op mijn hoofd opgelopen maar dat is maar 1 keer...)

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

Maison calme au cœur des Ardennes. Jardin, salon et situation calme sont les points forts de ce gîte. L attention portée sur les équipements de cuisine et la nouvelle salle de bains nous ont permis de passer un heureux séjour.

Vertalen naar het Nederlands
C. Richard NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2022

Erg prettig verblijf in het huisje. Prima keuken, comfortabele banken en bedden en fijne ligging. Alleen de hoeveelheid 1 en 2- persoonsbedden kwam niet helemaal overeen met wat er op de website beschreven stond.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken