Deze vier gîtes grenzen aan de perfectie …  Ontdek de beste vakantiehuizen van Ardennes-Etape per sterrencategorie.

Ze vertroetelen hun vakantiegangers, ze dragen zorg voor hun huis … en dat weerspiegelt zich in de punten die ze krijgen van hun klanten! We willen iedereen in de verf zetten die een salvo van complimenten heeft gekregen van zijn vakantiegangers voor de gedane inspanningen. De eigenaars onthullen hun geheim voor deze mooie score … zodat uw gîte een echt paradijsje wordt en uw vakantiegangers letterlijk in de zevende hemel zijn.

 

We hebben een selectie gemaakt op basis van een minimum van 25 ingevulde tevredenheidsenquêtes door de klanten gedurende de afgelopen 18 maanden.

5 sterren – Het vakantiehuis van Jean-Louis in Oteppe – 9.9/10

 

“ … Ceci n’est pas un gîte … In feite verhuren we geen vakantiehuis maar delen we een uitgewerkt concept rond het principe van: “een momentje voor jezelf”. Ons project stemt prima overeen met een reële behoefte van dit moment, namelijk de behoefte om te herbronnen op een authentieke plek, volledig in het teken van ontspanning. Het accent ligt dan ook op een warme ontvangst en een beschikbaarheid op elk moment …”

Jean-Louis, eigenaar

 

4 – 4.5 sterren – Het vakantiehuis van Thierry in Saint-Hubert – 9.7/10

“Ik heb drie geheimen. Eerst en vooral is er het onthaal maar ook het vertrek van de vakantiegangers. Ik vind het heel belangrijk om te worden verwelkomd door de eigenaar. Ten tweede is er de uitzonderlijke ligging van het huis en ook het onderhoud. Het huis bevindt zich in dezelfde staat als de eerste dag van de opening. Tot slot vergeet ik ook niet om de dag na het vertrek van de gasten een sms’je te sturen om hun te bedanken en aan te geven dat alles ok is (waarborg, enz.).

Thierry, eigenaar

 

3 – 3.5 sterren – Het vakantiehuis van Muriel in La-Roche – 9.8/10

De verschillende sleutels tot dit succes: de ontvangst, attenties bij aankomst van de klanten, goede communicatie, perfecte schoonmaak, topcomfort, een glimlach, beschikbaarheid op elk moment, grote ruimtes, een rustige tuin, een prachtige streek met allerlei activiteiten het hele jaar door. Deze sleutels vormen een familiaal vakantiehuis met karakter en een ziel.

Muriel, eigenares

 

2 – 2.5 sterren – Het vakantiehuis van Mathieu in Bastogne – 9.3/10

“De gasten die enkele dagen komen doorbrengen in “Au Refuge Ardennais” moeten zich op hun gemak voelen, net als thuis. Ik doe mijn best om vakantiegangers die van ver komen zo goed mogelijk te ontvangen (in hun moedertaal) en tijdens het onthaal probeer ik te focussen op het doel van hun verblijf (wandelen in het bos, fietsen of gewoon ontspannen), en dat om hen zo goed mogelijk te leiden naar de essentie van wat ze zoeken in onze prachtige streek en hun de beste tips te geven. Ik vind het ook heel belangrijk om erop toe te zien dat de gasten niets tekortkomen en waar mogelijk verander of koop ik dingetjes om de kwaliteit van het verblijf van de vakantiegangers voortdurend te verbeteren. Dit “award” van de beste score voor de tweede keer op rij ontvangen is voor mij dan ook een eer en een erkenning van de tijd die ik investeer in dit mooie avontuur.

Mathieu, eigenaar

 

Ontvang onze tips per e-mail door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. 

Als geschenk:

Onze SOS gids om uw Franstalige vakantiegangers te ontvangen (een audio versie is ook beschikbaar)