Stelt u zich dit eens voor. Na een lange reis komt u aan op uw vakantiebestemming, een welverdiende vakantie waar u al 6 maanden naar uitkijkt. Eindelijk heeft u tijd om te genieten van uw geliefde, van de tijd met uw vrienden en familie, om echt tot rust te komen.

De accommodatie die u heeft gekozen is echt fantastisch, de vakantiewoning is ruim en met smaak ingericht. U merkt dat er veel aandacht werd besteed aan het interieur. Bovendien werd u hier warm onthaald.

De avond valt, u kruipt onder de wol en doet een onaangename ontdekking. De matras is te hard. Of er zijn bulten en kuilen. Of de matras is niet hard genoeg.

Het kussen voldoet ook niet aan uw verwachtingen. Hard als een steen of juist te zacht. De lakens zijn van slechte kwaliteit of zijn te kort voor een volwassene.

In het midden van de nacht botst u met uw tenen tegen een tafelpoot want er is geen schakelaar bij het bed.

De volgende morgen, na een lange nacht, kan je je niet inhouden van te zeggen:

“O, thuis had ik toch veel beter geslapen.”

We hebben natuurlijk wat overdreven. Maar dit scenario kan zich voordoen.

 

De kwaliteit van de slaapkamers en alles wat erbij hoort, weegt zwaar door in de tevredenheid van de klanten. Op vakantie in de Ardennen verwachten ze hetzelfde comfort als thuis. Het belang van een goede nachtrust mag dus niet onderschat worden.

Er is niets vervelender dan slecht slapen, en zeker op niet op vakantie. Een slechte nachtrust kan het hele verblijf verpesten.

Wat kan u verbeteren om een goede nachtrust te verzekeren?

  • Een stevig, kwaliteitsvol bedframe. Dat kan een boxspring of een lattenbodem zijn.
  • Een goede matras: niet te hard, niet te zacht. Over het algemeen moet een matras om de tien jaar vervangen worden.
  • Goede hoofdkussens. We raden aan hoofdkussens in verschillende maten en diktes te voorzien voor de gasten. De persoonlijke voorkeur voor een hoofdkussen is voor iedereen anders.

“Het huis was heel comfortabel. En de bedden … Een waar plezier!
We hebben heel goed geslapen in deze vakantiewoning. Het was een fantastische ervaring! 

– hoofdredactrice ‘Maison de Charme’ over vakantiewoning
1050802 in Durbuy

Maison de vacances dans les Ardennes disposant d'un jacuzzi

Ontvang onze tips per e-mail door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. 

Als geschenk:

Onze SOS gids om uw Franstalige vakantiegangers te ontvangen (een audio versie is ook beschikbaar) 

Het artikel over het comfort van de slaapkamers is nog uitgebreider. U vindt het hele dossier op onze site.

Wanneer u de slaapkamers van uw vakantiehuis wilt opfrissen, bevelen wij u aan bij verschillende experten te rade te gaan. We raden onze eigenaars ook aan om niet te besparen op de slaapkamers. Ze zijn essentieel om een aangenaam verblijf in een vakantiewoning te garanderen.

Naast een goed uitgeruste keuken en een gezellige salon verwachten de gasten ook kwaliteitsvolle en comfortabele slaapkamers.

 

DOE ZELF DE TEST

Hoe lang is het geleden dat u zelf in uw vakantiewoning heeft overnacht? Test zelf de kwaliteit van het bedlinnen door een nachtje door te brengen in uw vakantiewoning. Zo kunt u zelf oordelen over de kwaliteit van de slaapkamer.

 

UITGERUSTE VAKANTIEGANGERS ZIJN ALTIJD DANKBAARDER

Heeft u zin om de slaapkamers van uw vakantiewoning op te frissen?  Heeft u opmerkingen of vragen? Aarzel niet ons iets te laten weten. Ons team staat steeds voor u klaar.                                                                                                                                                                                                                                                        => eigenaars@ardennes-etape.com of +32 (0) 80 29 24 01

les vacanciers sont toujours reconnaissant du confort