Deze zomer bracht de jonge wielrenster en influencer Cameron Vandenbroucke (@vdbcameron) een familieweekend door in de Ardennen, in een vakantiehuis met alle comfort in Houffalize. Op het programma: sauna met uitzicht, hottub, fietsen en chocolade! Tussen de uitstapjes en de lekkernijen door deelt ze met ons haar ervaring.

Tijdens haar verblijf in Houffalize kon Cameron Vandenbroucke (@vdbcameron) genieten van een spektakel op maat: de doortocht van de Belgisch-Nederlandse wielerwedstrijd BinckBank Tour, vlak voor het vakantiehuis. Dat was een fantastische belevenis maar de sportster duwde natuurlijk zelf ook even op de trappers tijdens haar verblijf in deze mooie heuvelachtige streek.

Na de inspanning volgt de ontspanning! Samen met haar familie genoot Cameron volop van het comfort van deze mooie vakantiewoning, vooral in de prachtige panoramische sauna en de hottub. En ‘s avonds kropen ze gezellig samen rond het vuur om zalig te ontspannen voor een goede nachtrust.

Hoe zou je je verblijf bij Ardennes-Etape samenvatten in 3 woorden?

Ontspannend, herbronnen en gezelligheid.

Wat was DE leukste verrassing van je #ArdennesExperience, je wauw-moment?

Wat mij het meeste heeft verrast was de stilte en de pracht van de natuur. En het leukste moment was natuurlijk toen de BinckBank Tour passeerde (zelfs drie keer!).

Als je een vriend(in) zou moeten overtuigen om naar de Ardennen te komen, want zou je argument dan zijn?

Het is een plek vol geschiedenis in het midden van de natuur. Je kunt er helemaal herbronnen, weg van de drukte.

Was het je eerste ervaring in een vakantiehuis? Wat is de grootste troef in vergelijking met een ander soort vakantieverblijf?

Het was niet mijn eerste verblijf in een vakantiehuis. De voordelen? Het is groter, je voelt je snel thuis, je hebt meer privacy en het is veel praktischer voor een vakantie met je familie.

 Kan je deze zin aanvullen: “Op reis gaan naar de Ardennen is voor mij …”?

Op reis gaan naar de Ardennen is voor mij even weg zijn van alle drukte.

Het verblijf van Cameron in beeld: laat je inspireren!

Cameron maakte een leuke montage om haar favoriete momenten te delen. Ontdek wat ze allemaal beleefde in de Ardennen en misschien brengt het jou wel op ideeën:

Een topvakantiewoning qua comfort en stijl

Dit vakantiehuis werd met zorg en tot in de puntjes ingericht om het verblijf hier zo ontspannend en aangenaam mogelijk te maken. De eigenaars zijn erin geslaagd om een stijlvolle, warme en uitnodigende vakantiewoning te creëren (als je net als Cameron houdt van Instagram, zal je hier in de wolken zijn!). Een combinatie die niet altijd evident is, vooral in een grote gîte zoals deze, waar 18 personen kunnen logeren.

Op het podium van onze favorieten?

Nr. 1 De panoramische cilindrische sauna die lichaam en geest tot rust brengt

Nr. 2 De hottub in de tuin waar je met de familie kan chillen

Nr. 3 De vuurkorf op het terras voor lange avonden