Adres :
Poupehan, 6830 Bouillon, Belgique
fr
Duur : +- 3 uur
Description

Stel je voor... De dageraad breekt aan, frisse lucht vult je longen, kalmte heerst om je heen... De perfecte soort ochtend om op avontuur te gaan. Niet zomaar een avontuur: een packraft avontuur (een mix van wandelen en zeilen) langs de Semois ... een avontuur dat zeker een van je dierbaarste herinneringen zal worden.

Net als de dag aanbreekt, staat Sylvain, je Cairn Outdoor gids, op je te wachten. Deze expert in packraft, dit is een kleine opblaasbare boot rechtstreeks uit Alaska, zal je bij elke stap begeleiden om je alle basisprincipes te tonen: oppompen, drogen, opvouwen, onderhoud...

Het is tijd om te beginnen. Op je rug, je packraft, in alle lichtheid. In je hand, een peddel. Een klein kronkelend pad leidt je naar het kalme water van de Semois. Degene die zijn mooiste geheimen prijsgeeft op het ritme van zijn golven en ver weg van alle drukte. Tijd om je boot op te blazen en ervoor te gaan!

Ongerepte natuur

Je zintuigen zijn verhoogd in deze prachtige omgeving. Tussen het geluid van het water, de bries die tegen je huid strijkt en de dieren die ontwaken in deze ongerepte omgeving is het onmogelijk om niet meegevoerd te worden door de schoonheid van deze wilde en serene natuur.

Een inspirerende reis die je een hele ochtend in alle veiligheid beleeft. Natuurlijk, om deze ervaring zo zen en exclusief mogelijk te maken, zullen er niet meer dan 6 deelnemers zijn. Want om in het hart van de natuur te zijn, is het beter om discreet te zijn. Een uniek moment waar je elke seconde van zult genieten. Dus... klaar om de packraft aan te pakken?


 Wil je deze ongelooflijke ervaring meemaken? Het is exclusief gecreërd voor klanten van Ardennes-etape. Het enige wat je moet doen om ervan te genieten is klant zijn! 


Copyrights : Cairn Outdoor

 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Alleen voor klanten van Ardennes-étape

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Vertrekpunt te bepalen met de gids op het moment van de reservering
  • Begin van de ervaring: van zonsopgang tot de middag (+- 3 uur)
  • Groepsgrootte: minimaal 3 personen en maximaal 6 personen
  • Honden toegestaan
  • Taal: Alleen FR
Tarieven
  • De prijs is 35 euro per volwassene en 20 euro per kind tot 12 jaar (activiteit mogelijk vanaf 10 jaar) 
  • Prijs inclusief: gids, packraft, peddels, rugzak en reddingsvest
Contact en reserveren
Kantooruren

Sur réservation


Telefoon

Adres van de activiteit
Poupehan, 6830 Bouillon, Belgique

In de buurt

Te voet
Luxemburg - Bouillon
- à 0km
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- à 0km
Te voet
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- à 2km
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- à 2km