Adres :
Av. Winston Churchill, 5500 Dinant, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

Een uniek uitje op de Maas, zegt dat je wel wat? Stap dan in Dinant op een boot ... en de kapitein, die ben je zelf. Je hebt niet eens een vaarbewijs nodig! Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke dag ...

“O Captain! My Captain!” Voel jij de zeewind al door je haren ruisen als je deze woorden uit een beroemd gedicht hoort? Is het je droom om als een echte kapitein aan het roer van een schip te staan? Dan is dit jouw unieke kans om die te doen uitkomen. Bij Dinant Evasion ontdek je namelijk een gloednieuw concept dat uniek is in België: je huurt er een plezierboot zonder vaarbewijs en gaat helemaal zelf op avontuur! Zonder vaarbewijs? Echt waar? Ja hoor. Lijkt dat je een fantastisch idee, maar ben je bang dat er iets mis zou lopen? Geen zorgen, Dinant Evasion heeft aan alles gedacht. Voor je aan het roer van je plezierboot plaatsneemt, krijg je een opleiding van 2 uur met een echte kapitein. Die brengt je met plezier de basisprincipes van de pleziervaart bij. Voor je het weet, heeft de boot geen geheimen meer voor je en doorklief je het water moeiteloos!

Zonder vaarbewijs? Echt waar?

Daarna komt eindelijk het moment waar je al zo lang op wacht: je bestuurt zelf je eigen plezierboot. 3, 2, 1 ... Touwen los en hijs het anker, we vertrekken op avontuur! Nu mag je jezelf pas echt 'kapitein' noemen. Tijdens je tocht over de Maas glijden de mooiste landschappen langzaam voorbij. En om je trip nog mooier te maken, krijg je ook een Boat Book mee. Wat staat er in die gids? Technische informatie over het varen (erg handig!), maar ook toeristische tips over restaurants, attracties die je kunt bezoeken en nog veel meer. Van een goede tip gesproken: wat zou je ervan vinden om tijdens je pleziervaart een lekkere fles bubbels open te trekken met je reisgenoten? Als klant van Ardennes-étape doen wij je dit extraatje cadeau. Want een onvergetelijk moment op een bijzondere uitstap samen met je gezin of vrienden, daar hoort een feestelijk glaasje bij.

Copyright fotos: WBT - J.P. Remy / Dinant Evasion

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape krijg je een fles bubbels

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Prijs: € 600 per dag per plezierboot (zeven of elf personen, afhankelijk van de beschikbaarheid)
  • Uurschema: van april tot en met september, uitsluitend op afspraak en afhankelijk van de beschikbaarheid van de plezierboten
  • Vertrek: Avenue Winston Churchill (net naast de brug van Dinant)
  • Parkeergelegenheid: op het parkeerterrein van de NMBS, op 5 minuten wandelen van het vertrekpunt 
  • De plezierboten zijn niet toegankelijk voor PBM. 
Tarieven

600 € per dag

Contact en reserveren
Kantooruren

Op afsprak


Telefoon

Adres van de activiteit
Av. Winston Churchill, 5500 Dinant, Belgique

De omgeving ontdekken

Onze favoriet
Te voet
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 2km afstand
Onze favoriet
Te voet
- op 2km afstand