Adres :
Rue du Gibet 1, 6940 Durbuy, Belgique
fr
nl
en
de
Description

Adventure Valley in Durbuy is de ideale plek voor een onvergetelijke dag met familie of vrienden. Je kiest er uit talloze leuke activiteiten, waaronder een geliefde klassieker: bowling!

Bowlen is ongetwijfeld de leukste activiteit die je je maar kunt wensen: iedereen kan het, je speelt het in kleine groepjes, er hangt een ontspannen sfeer ... Wedden dat je meteen in de stemming komt? Naast de tien nieuwe bowlingbanen van Adventure Valley vind je ook een gezellige bar en mooi restaurant. Dankzij de automatische bumpers (rails die voorkomen dat de bal in de geulen rolt) spelen kinderen en ouders zelfs probleemloos op dezelfde baan. De groten laten de bumpers wel achterwege natuurlijk! Je kunt je bowlingparty trouwens perfect apart reserveren. Je hebt er dus geen toegangsticket voor het park voor nodig.

Jouw voordeel bij Ardennes-étape? Op weekdagen buiten de schoolvakanties geldt: 1 uur betaald = 1 uur gratis extra! Een mooi voordeel, want je huurt de banen per uur en niet per spel. Per baan kunnen er tot zes mensen meespelen. De strijd belooft bijzonder pittig te worden ...

Reserveren? Klik gewoon op https://ardennes-etape.lapetitemerveille.be en geef je reservatienummer van Ardennes-étape in om je voordelen te verzilveren.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

1 uur betaald = 1 uur gratis extra. Dit aanbod geldt enkel op weekdagen en buiten de schoolvakanties. 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Betaald parkeren ter plaatse
  • Verhuur van schoenen niet inbegrepen in de prijs
Tarieven

De prijzen staan op de website van onze partner  

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveren? Klik gewoon op https://ardennes-etape.lapetitemerveille.be en geef je reservatienummer van Ardennes-étape in om je voordelen te verzilveren.Adres van de activiteit
Rue du Gibet 1, 6940 Durbuy, Belgique

In de buurt

Met de fiets
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand