Adres :
Rue du Gibet 16, 6940 Durbuy, Belgique
fr
nl
en
Description

We hoeven je Adventure Valley vast niet meer voor te stellen: dé place to be in Durbuy voor tal van leuke activiteiten met het hele gezin of onder vrienden. Plezier maken en tegelijkertijd wat stoom afblazen? Dan ben je hier aan het juiste adres ... bijvoorbeeld voor een fantastische escape- of lasergame. Maar wat als je die twee nu eens met elkaar zou combineren? Go go go!

Intuïtie, logica, koude rillingen, opwinding, gelach en je vijf zintuigen die voortdurend worden geprikkeld ... Die cocktail van sensaties en emoties is waar het om draait wanneer je de ontelbare valstrikken in de escaperoom probeert te ontwijken! Eerst kies je een van de zeven themakamers, afhankelijk van je wensen en de samenstelling van je groep (met of zonder kinderen). Het doel van het spel is heel eenvoudig: je zit opgesloten in een kamer en moet er binnen 60 minuten uit raken door verschillende raadsels op te lossen. De klok tikt ... Maak gebruik van ieders sterke punten en ontsnap door creatieve oplossingen te zoeken, als team samen te werken en logisch na te denken. Elke kamer vertelt een nieuw verhaal ... Een escapegame, dat is spanning en sensatie ten top. Onvergetelijk!

Escapegame + lasergame: de perfecte combo!

Kan je dag wel wat spanning gebruiken? Hier vind je wat je nodig hebt: een lasergame! Hoe het werkt? Wel, tijdens deze lasershooter strijd je individueel of in teams tegen elkaar. Winnen doe je door de anderen zo snel mogelijk uit te schakelen. Het spel duurt zo'n 25 minuten. Het enige wat jij moet doen, is proberen zoveel mogelijk mensen te raken zonder zelf geraakt te worden. Maar opgelet, want er liggen vervelende robots op de loer ... Overal dreigt gevaar, en dus moet je snel en behendig zijn. Word jij de beste sluipschutter? Naast de lasergame vind je in de magnifieke binnentempel ook een gezellige bar en mooi restaurant. Iedereen kan meedoen (vanaf 8 jaar). Bovendien kun je de lasergame gerust apart reserveren (zonder toegangsticket voor het park). Goed nieuws: als klant van Ardennes-étape krijg je 50% korting op de prijs van de lasergame als je voor de combo escape- en lasergame kiest!

Reserveren? Klik gewoon op https://ardennes-etape.lapetitemerveille.be/ en geef je reservatienummer van Ardennes-étape in om je voordelen te verzilveren. 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape geniet je, door te kiezen voor de combinatie Escape game + Lasergame, van een korting van 50% op de prijs van het lasergame!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • De lasergame is toegankelijk voor kinderen vanaf 110 cm.
  • De escaperoom bevindt zich buiten het park.

 

Tarieven

Vanaf 27.5 €

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveren kan enkel online op https://ardennes-etape.lapetitemerveille.be/. Hou je reservatienummer van Ardennes-étape bij de hand om van dit voordeel te profiteren. Adres van de activiteit
Rue du Gibet 16, 6940 Durbuy, Belgique

In de buurt

Met de fiets
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand