Adres :
Herve, Belgique
fr
en
Duur : 1u30
Description

Zin in een ontspannende en leuke activiteit? Wij hebben iets wat iedereen tof zal vinden: een begeleide route met een elektrische step (all-terrain) in en rond het Land van Herve. Fun gegarandeerd!

De hele rit krijg je begeleiding van twee gidsen. Klaar voor een leuke, sportieve en avontuurlijke ervaring? Iedereen kent de klassieke step, maar de elektrishe variant 'all-terrain' is nog eerder onbekend. Maar onbekend is daarom niet onbemind. Het wordt een fantastische rondrit, net zoals met een fiets, maar zonder dat je moet trappen. Een fluitje van een cent, zeg je? Niet zo snel, want het zal toch ook een beetje inspanning vergen (want anders is het minder leuk!). De voorziene parcours lopen namelijk langs heel wat bos- en landwegen.

Plezier boven alles

Er zijn verschillende parcours mogelijk: van heel intens (type 'mountainbiken') tot lekker rustig. Geen paniek dus! De gidsen passen de route aan het niveau van iedereen aan. Het moet namelijk fun blijven! Bovendien steek je onderweg heel wat op over de regio die je doorkruist: de geschiedenis van de dorpen, de gebouwen, de wegen ... Een fantastische manier ook om de vele mooie plekjes in het Land van Herve te ontdekken.


Honger gekregen? Dat komt goed uit, want als klant van Ardennes-étape krijg je een bordje kaas/charcuterie en een glas bier. Laat het smaken! De organisatoren hebben echt aan alles gedacht, want bij elk vertrekpunt kun je achteraf nog een activiteit doen, zonder dat je de auto hoeft te nemen. Kom, waar wacht je nog op?

 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Een gratis bordje kaas/charcuterie en een glas bier onderweg

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Verschillende vertrekpunten mogelijk naargelang de wensen en het niveau van de deelnemers: Aubin-Neufchâteau, Blégny-Mijn, Pub Grain d’Orge, Herve (toeristische dienst), abdij van Val Dieu of Fourons 
  • Start: om 9.30 uur en om 15 uur
  • Aantal deelnemers: minstens 4 personen (bij minder dan 4 kun je aansluiten bij een andere groep) en maximaal 12 personen
  • Groepen van meer dan 12 personen enkel mogelijk indien ruim op voorhand gereserveerd. Hou rekening met extra verplaatsingskosten voor de medewerkers.
  • Voorzie aangepaste kleding (afhankelijk van het weer) en gesloten schoenen
  • Honden niet toegelaten 
Tarieven

Prijs: € 45/persoon (inclusief gids, helm, beschermende bril) 

Contact en reserveren
Kantooruren

Op afspraakAdres van de activiteit
Herve, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Herve
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Herve
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Te voet
Luik - Herve
- op 0km afstand