Adres :
Houffalize, Belgique
fr
Duur : 2h
Description

Mogelijk vanaf 2024!

 

Bushcraften? Dat betekent gewoon dat je in je eentje en het liefst met een beetje comfort in een bos kunt overleven, dankzij allerhande speciale technieken. De experts van Cairn Outdoor leren je met veel plezier de kneepjes van het 'vak'!

Sylvain en Julien werken voor jou een unieke ervaring uit waarvan alleen zij het geheim kennen. Op die manier dompelen ze je helemaal onder in de natuur. Op het programma? Twee uur lang leer je hoe je een rudimentaire schuilplaats bouwt, hoe je vuur maakt, hoe je water filtert, hoe je gereedschap maakt, hoe je je moet oriënteren in een bos ... Dankzij hun tips overleef je voortaan zonder al te veel moeite in het wild. En wie weet komen je nieuwe vaardigheden ooit nog van pas tijdens Expeditie Robinson ...

Survivallen met het hele gezin

Deze ervaring is exclusief voorbehouden voor de klanten van Ardennes-étape. Wil je leren hoe je in de natuur kunt overleven? Dan komen Sylvain en Julien maar wat graag naar jouw vakantiehuis (in de buurt van Alle-sur-Semois en Houffalize). Deze activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf 7 jaar en haalt bij iedereen vast een overlevingsinstinct naar boven. Om er zeker van te zijn dat iedereen ten volle van de activiteit kan genieten, stemmen de twee deskundige gidsen het programma graag af op je groep.

Ardennes-étape Privilege

De klanten van Ardennes-étape genieten van een exclusief voordeel op deze ervaring:

Deze ervaring is voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape

Als u een gîte reserveert op onze website, krijgt u toegang tot het Ardennes-étape Privilege programma, dat u leuke verrassingen biedt bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Reserveren verplicht
  • Minimaal aantal deelnemers: 4
  • Beschikbare talen: Frans
Tarieven

Prijs per volwassene/kind: € 25

Contact en reserveren
Kantooruren

Alleen op reservering


Telefoon

Adres van de activiteit
Houffalize, Belgique

In de buurt

Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- op 4km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Houffalize
- op 5km afstand