Adres :
Lac de Nisramont, 6660 Houffalize, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 2 u
Description

Verborgen tussen de beboste heuvels ligt het stuwmeer van Nisramont, een adembenemend mooie omgeving met een unieke, bijna magische sfeer. Kun je je een mooiere plek voorstellen om te ontdekken hoe leuk stand-up paddleboarding of 'suppen' is? Wij niet! En dat komt goed uit, want voor een initiatie suppen ben je hier aan het juiste adres.

Ontspannen, zei je? Ja, dat doe je hier! Suppen mag dan wel een watersport zijn, maar alles draait hierbij om het perfecte evenwicht tussen ontspanning en lichte fysieke inspanning vinden. De sport is ideaal voor iedereen, of je nu jong of oud, sportief of niet sportief bent. Hoe gaat zo'n initiatie in haar werk? Eerst geeft Roelian of Geert je heldere instructies op de oever. Daarna is het aan jou om ... in het water te springen! Rustig en stap voor stap leer je hoe je op de plank klimt en rechtop gaat staan. Vervolgens leer je de beste peddeltechnieken en krijg je alle tijd om ze onder de knie te krijgen. Twee uur lang peddel en plons je in de verkwikkende natuur.

Wat neem je mee?

Een goed humeur, zwemkleding of sneldrogende sportkleding, een waterfles, zonnecrème en/of een pet, waterschoenen (maar blootsvoets mag ook). Je instructeur stelt je een plank, peddel en reddingsvest ter beschikking. Wil je ter plaatse een duikpak huren (alleen voor volwassenen)? Dat kan! Deze activiteit is toegankelijk vanaf 8 jaar (tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene). Leuk extraatje: als klant van Ardennes-étape trakteren we je na je initiatie op een lekker glas bio-appelsap. Van een leuke afsluiter gesproken

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Een gratis glas bio-appelsap per persoon aan het einde van de activiteit. Kies de aanbieding "sup clinic / initiation" met begeleiding en vermeld de promotiecode AE2022".

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Parkeergelegenheid ter plaatse

  • Taverne op de dam

  • Mogelijkheid om alleen planken te huren 

  • Honden niet toegestaan voor inwijding. (Toegelaten voor normale huur)
Tarieven

30 €

Contact en reserveren
Kantooruren

Mogelijk van 10 tot 18 uur op afspraak

Online reservering: Kies de aanbieding "sup clinic / initiation" met begeleiding en vermeld de promotiecode AE2022".


Telefoon

Adres van de activiteit
Lac de Nisramont, 6660 Houffalize, Belgique

In de buurt

Onze favoriet
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- à 1km
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- à 2km
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- à 2km
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- à 2km
Te voet
Luxemburg - Houffalize
- à 2km