Adres :
Route de Luxembourg 10, 4960 Malmedy, Belgique
fr
nl
en
de
Description

Kom en dompel je onder in de strenge winter van 1944 en herbeleef de Slag om de Ardennen! Een unieke en onvergetelijke ervaring, die u niet mag missen. Het museum, dat als één van de belangrijkste collecties ter wereld wordt beschouwd, is gewijd aan de Slag om de Ardennen en de massamoord van Baugnez / Malmedy. 

Tijdens jouw bezoek ontdekt je authentiek materiaal, foto's, films en voertuigen uit die tijd op bijna 1000 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. 15 scènes uit de strijd en het dagelijkse leven van de soldaten zijn met een adembenemend realisme gereconstrueerd. 

Volg de gids! De geluiden, het licht en het gedetailleerde commentaar van jouw audiogids neem je mee naar de winter van 1944 voor een onvergetelijk historisch moment. 

Het bloedbad van Baugnez/Malmedy is een oorlogsmisdaad die in 1946 door het Internationaal Militair Tribunaal in Dachau is veroordeeld..

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

30% reductie

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

De audiogids is niet voorzien voor kinderen jonger dan 8 jaar 

Tarieven
  • Prijs volwassenen: 8,50
  • Prijs voor kinderen: 7,00€.
  • De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 8 jaar
Contact en reserveren
Kantooruren

Reservering verplicht.Adres van de activiteit
Route de Luxembourg 10, 4960 Malmedy, Belgique

In de buurt

Te voet
Waimes
- à 2km
Te voet
Te voet
Te voet
Malmedy
- à 3km
Te voet
Malmedy
- à 3km