Adres :
Rte du Rôba, 4960 Malmedy, Belgique
fr
Duur : 2 tot 3 uur (voor- of namiddag) 
Description

Beeld het je eens in: het water is rustig, de hengels wachten tot hun draden gespannen worden. Jij geniet intens van het moment en kijkt al uit naar dat dampende bord vis vanavond. Want je gaat niet zomaar genieten van een heerlijke maaltijd … Nee, vanavond smul je van je zelf gevangen forel! 

De trots staat al op je gezicht af te lezen. En om die sportieve en gastronomische uitdaging tot een goed einde te brengen, kun je rekenen op het talent van Steve. Je instructeur van Rando Aventure kent alle tips & tricks van het vissen en gaat die vandaag met jou delen! Meer nog: deze initiatie tot het vissen speelt zich af rond een mooie privévijver. En wat met het materiaal? Daar hoef jij je hoofd niet over te breken! Het enige wat jij moet doen, is het advies van Steve volgen. Hij leert je hoe je je telescoophengel gebruikt, welke grammer je kiest voor je dobbers, of je het best wormen of maden gebruikt en nog veel meer. En daarna? Dan zijn de forellen helemaal van jou!  

Wat als niet iedereen wil vissen? Geen probleem. In de natuur kan iedereen op zijn eigen manier vertragen. Wandel rond de vijver, lees wat terwijl je helemaal zen wordt van het kabbelende water of amuseer je in de speeltuin in de buurt.  

Jouw vis op tafel! 

Heb je nog nooit vis schoongemaakt? Geen paniek. Steve legt je uit hoe je ze leegmaakt en ontschubt. Je vertrekt niet alleen met je vissen (in een koeltas om ze vers te houden), maar ook met een recept en de ingrediënten die je nodig hebt om de vis zelf te bereiden in je vakantiehuis. De bereidingstijd? Zo'n vijftien minuten voor een sensationele maaltijd waarvan iedereen ondersteboven zal zijn en die je thuis vast opnieuw zult willen maken! 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Speeltuin voor de kinderen 
  • Visvergunning niet vereist 
  • Cafetaria doorlopend geopend
Tarieven

Prijs : forfait van 80 euro van 2 tot 5 personen en 110 euro van 6 tot 10 personen. 

Contact en reserveren
Kantooruren

Activiteit mogelijk in de voor- of namiddag van 1/05 tot 30/10Adres van de activiteit
Rte du Rôba, 4960 Malmedy, Belgique

In de buurt

Te voet
Malmedy
- à 1km
Te voet
Malmedy
- à 1km
Te voet
Te voet
Malmedy
- à 4km
Te voet