Adres :
Rue des Brasseurs 9, 6900 Marche-en-Famenne, Belgique
fr
en
Description

Atrium is een ambachtelijke microbrouwerij pal in het centrum van Marche-en-Famenne. Vlij je na je bezoek aan de brouwerij lekker neer en geniet van de heerlijke artisanale bieren die ter plaatse worden gebrouwen.

Wil je eens iets leuks doen met je vrienden? En drinken jullie wel eens graag een bijzonder biertje? Ga dan naar brouwerij Atrium in Marche-en-Famenne, waar passie hand in hand gaat met kwaliteit, geschiedenis, smaken en aroma's. Je komt er meer te weten over de ambachtelijke knowhow van enkele gepassioneerde brouwers, die uitsluitend hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde producten gebruiken voor een unieke, zintuiglijke ervaring. Ze praten honderduit over bier en delen maar wat graag hun passie voor de artisanale bierbrouwkunst. Tijdens een privérondleiding van 20 minuten langs de installaties van de microbrouwerij deelt een van de brouwers met plezier zijn ervaring en kennis met je. Van een vipervaring gesproken!

Het plezier van het proeven

Na de rondleiding is het tijd om de vier bieren van de brouwerij te proeven: The One, Pam, Clémentine en Portal. En als kers op de taart krijg je er als gast van Ardennes-étape nog een heerlijke lekkernij bovenop. Tijdens de bierproeverij staat voor elk gezelschap van minstens zes volwassenen namelijk een aperitiefschotel met drie artisanale worsten klaar op tafel! Kan je gezellige weekendje weg al niet meer stuk? Het wordt nog beter, want voor de echte lekkerbekken heeft de brouwerij ook twee hoofdgerechten en een dessert in petto. Stuk voor stuk op basis van de bieren die hier worden gebrouwen. Je zult er geen genoeg van kunnen krijgen

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Elke tafel van minstens 6 volwassenen ontvangt een portie ambachtelijke salami tijdens de proeverij.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Parking op 50 meter
  • Honden welkom
  • Fietsen toegelaten
  • Rondleiding mogelijk in het Frans en het Engels
  • Van mei tot september
  • Voor groepen van minimaal 10 volwassenen 
Tarieven

€ 17/p

Contact en reserveren
Kantooruren

Op reservering tijdens de eerste openingsuren van de bar (vrijdag 5-6.30u / zaterdag 4-6.30u) Adres van de activiteit
Rue des Brasseurs 9, 6900 Marche-en-Famenne, Belgique

In de buurt

Te voet
Luxemburg - Marche-en-Famenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Marche-en-Famenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Marche-en-Famenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Marche-en-Famenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Marche-en-Famenne
- op 0km afstand