Adres :
Rue des Etangs 52, 4800 Verviers, Belgique
fr
Description

Zin in een onvergetelijke ervaring in alle vrijheid? Dan gaat er niets boven een tochtje met een gehuurde elektrische mountainbike. De kilometers vliegen voorbij, maar je beenspieren merken er (bijna) niets van! Trek eropuit waar je maar wilt met je fantastische tweewieler en laat je betoveren door de magie van de streek ...

Eindelijk, je bent aangekomen in je vakantiehuis! Tijd om van je welverdiende vakantie te genieten. Sta je te trappelen om de streek op jouw eigen manier te verkennen? Dan hebben we goed nieuws, want Ardenne VTT heeft een interessante formule uitgewerkt: kies zelf een elektrische mountainbike uit een selectie modellen van topklasse en je fiets wordt geleverd op jouw vakantieadres, waar je ook bent in de provincies Luik en Luxemburg. Je hoeft je niet te verplaatsen, het kost je geen moeite, je hoeft niet vruchteloos op zoek te gaan naar een fietsverhuurder in de buurt of kilometers af te leggen om een mountainbike te vinden die bij je past ... Allemaal dankzij deze service op maat!

E-bikes van de beste merken

Je mountainbike is tot in de puntjes verzorgd en wordt jouw beste vriend tijdens jullie trektochten samen. Want wie veilig wil fietsen, hoe lang de rit ook duurt en hoe uitdagend het traject ook is, heeft een fiets van topkwaliteit nodig. En dat komt goed uit, want bij Ardenne VTT vind je alleen modellen van de toonaangevende merken Giant en Rossignol. Je bent dus in goede handen, zeker omdat de klantendienst van Ardenne VTT in noodgevallen altijd bereikbaar is. Heb je een lekke band? Dan komen ze je uit de nood helpen, waar je ook bent! Als klant van Ardennes-étape heb je bovendien dubbel geluk: wanneer je een mountainbike huurt voor een heel weekend, wordt die zonder extra kosten aan je vakantiehuis afgeleverd. Gun jezelf dus iets leuks, geniet van de vrijheid en ontdek deze prachtige streek ongeremd op je eigen manier!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape heb je geluk: wanneer je een mountainbike huurt voor een heel weekend, wordt die zonder extra kosten aan je vakantiehuis afgeleverd.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Dagprijs: € 70 – levering van de mountainbikes: -50 % (= € 5 per mountainbike)
    Minimaal te huren aantal: 4 mountainbikes
  • Weekendprijs: € 140 (levering vrijdagavond en ophaling zondagavond) – levering van de mountainbikes GRATIS voor klanten van Ardennes-étape
Tarieven

70 € - 140 € 


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue des Etangs 52, 4800 Verviers, Belgique

In de buurt

Te voet
Luik - Dison
- à 3km
Te voet
Luik - Dison
- à 3km
Te voet
Luik - Dison
- à 4km
Te voet
Luik - Dison
- à 4km
Te voet
Luik - Pepinster
- à 5km