Adres :
Rue des Armées Américaines 6, 6960 Manhay, Belgique
fr
nl
en
de
Description

Naar de Ardennen gaan, dat is ook genieten van al het lekkers dat de streek te bieden heeft. Achter deze producten staan gepassioneerde vaklui. Eén daarvan is Sophie, die je verwelkomt in haar kleine kruidenierszaak in Manhay. Ze laat je watertanden met het beste uit de regio. 

Hou je van culinaire ontdekkingen, charcuterie en kaas? Dan zal het concept van Sophie je vast weten te bekoren, want ze neemt je mee op een ontdekkingstocht naar de gastronomische schatten van haar streek. Ze is verknocht aan de Ardennen en is een onderneemster in hart en nieren. Ze was amper 23 toen ze startte met 'Le Comptoir de Sophie', een kruidenierszaak die eigenlijk veel meer is dan dat, want dit is ook een fijne ontmoetingsplaats. Wat vind je bij Sophie? Alleen maar lekkers en zelfs het beste van het beste!  

Speciaal voor de buurtbewoners of toevallige voorbijgangers ging Sophie op zoek naar de beste specialiteiten van de streek. Verse groenten en fruit, kazen en vleeswaren, confituur en terrines, bier en sterkedrank, chocolade en snoepgoed, specerijen, … Je zult niet weten waar je eerst moet kijken, zo lang is de lijst van overheerlijke streekproducten hier. Voor een picknick tijdens een wandeling of een aperitief in je comfortabel vakantiehuis om vrienden en familie kennis te laten maken met de streek heeft Sophie voor jou een heerlijke plank met Ardense charcuterie en kaas. Nieuwsgierige, veeleisende en smulgrage smaakpapillen zullen niet weten wat ze proeven!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s)

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Maar er is meer: om passioneel van de Ardennen te smullen, krijgen klanten van Ardennes-étape een fles ambachtelijk bier Oster (75 cl) cadeau bij aankoop van een aperitiefplank van 30 euro. Santé! 

Tarieven

30 €

Contact en reserveren
Kantooruren

De winkel is geopend van maandag tot vrijdag van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur (gesloten op zondag).


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue des Armées Américaines 6, 6960 Manhay, Belgique

In de buurt

Met de mountainbike
Manhay
- à 0km
Met de mountainbike
Manhay
- à 0km
Met de mountainbike
Manhay
- à 0km
Met de mountainbike
Manhay
- à 0km
Te voet
Manhay
- à 4km