Adventure Valley Durbuy

Als pionier onder de avonturenparken in België toont Adventure Valley zich een waardige opvolger van Durbuy Adventure, dat een grondige opfrisbeurt kreeg – mét nieuwe, unieke attracties: Mega Zipline, Big Air, Tubing Slide, Bike Park, Fast Tag ... Achter al deze namen gaan gloednieuwe attracties schuil, voor nog meer plezier en adrenaline.

Het avonturenpark onderging daarmee een ingrijpende opknapbeurt. Alle historische activiteiten kregen een make-over, de paden zijn heraangelegd en langs de vernieuwde oevers is het tegenwoordig erg aangenaam om te wandelen. Dit gezinspark biedt voor ieder wat wils. Een vriendschappelijk wedstrijdje tussen generaties om de banden aan te halen? Hier kan het!

Voor gezinnen met jonge kinderen is de speeltuin naast het terras van Bar'Bru een ware verademing: de ouders kunnen er even rustig pauzeren terwijl ze hun ravottende kinderen in het oog houden.

Op het Kids Adventure-parcours zijn ook de allerkleinsten welkom, terwijl zijn sportievere tegenhanger, de Via Ferrata, tieners en volwassenen 35 meter hoog brengt. Wat een adembenemend uitzicht!

In Adventure Valley vind je bovendien tal van binnenattracties, zoals de Fast Tag (een actietempel die zijn gelijke niet kent in België en waar vernuft, lef en amusement hoogtij vieren), de Kidzone (een binnenspeeltuin voor de allerkleinsten), thematische escape rooms (waaronder een echte griezelkamer), een lasergame en bowlingbanen.

Tot slot kun je er ook terecht voor klassieke natuuractiviteiten, zoals mountainbike- en kajaktochten.

Ben jij klaar om van de tokkelbaan van meer dan een kilometer lang te roetsjen of om van een hoge toren de sprong te wagen op een reusachtig kussen? Laat je van je meest avontuurlijke kant zien!

10

Korting in procenten op de totaalprijs.

Korting alleen geldig op de "Avonturenpas" max.4 personen. Aanbod niet te combineren. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 10 - ... €
Kantooruren

01/04/20 > 01/11/20 - 09:00 > 18:00

02/11 > 31/03/21 - 09:00 > 17:00

In het weekend en tijdens schoolvakanties. Weekdagen, alleen op reservatie.

Telefoon +32 (0)86 21 28 15
Website https://www.adventure-valley.be/?utm_source=ardennes_etape&utm_medium=referral&utm_campaign=adventure_valley
Adres Rue Rome 1, 6940 Durbuy, Belgique