Ardenne Activity

Ontdek de Hoge Venen op een leuke en originele manier: met een elektrische offroadscooter!

Ardenne Activity ligt in Ovifat, op een steenworp van het beroemde Signaal van Botrange. Al sinds 2015 biedt deze pionier ritten met een e-SCOOT aan,

een elektrische offroadscooter die alleen door zijn elektromotor wordt aangedreven. Steile, modderige paden met rotsen, doorwaadbare beekjes ... Niets houdt hem tegen! Van een leuke verkenningstocht gesproken: je verlaat niet alleen de platgetreden paden, maar kunt er ook in alle rust rondrijden. Zonder lawaai en met respect voor de natuur.

Even een rugzak met accu bevestigen, een helm opzetten en handschoenen aantrekken, en je bent klaar om een uniek avontuur te beleven! De tocht is ongeveer 20 kilometer lang en brengt je langs bossen en platteland door de schitterende Hoge Venen. En dat alles zonder dat je grote inspanningen hoeft te leveren: geniet gewoon met volle teugen van deze 100% leuke en stille tocht. Een ongelooflijk gevoel!

Je krijgt altijd een gids mee en kunt kiezen uit verschillende soorten tochten. Maak je keuze op basis van wat je wilt zien, je lichamelijke conditie of het seizoen. Of je nu met familie, vrienden of collega's op avontuur trekt, het wordt vast een onvergetelijke ervaring!

Informatie en reserveringen

Duur van de activiteit: Tussen 1.15 en 1.30 uur (+/- 20 km) // Min. 6 personen // vanaf 12 jaar en 1,40 meter

Het hele jaar geopend (behalve bij hevige sneeuwval) // Enkel op afspraak

3

Korting in euro op de totaalprijs.

Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 28 €
Kantooruren

Alle dagen open, enkel op reservering. 
Activiteit geannuleerd bij sneeuwval.
Raadpleeg: www.ardenneactivity.be

Telefoon +32 (0) 487 27 59 50
Website https://www.ardenneactivity.be
Adres Rue des Bergers 12, 4950 Waimes, Belgique