Belgium Peak Beer

De brouwerij Belgium Peak Beer ligt op het hoogste punt van België en biedt bieren met regionale smaken aan. Wat ze zo speciaal maakt? Ze worden gebrouwen met het erg zuivere water van de Hoge Venen. Zo omvat het gamma het fruitige bier 'Peak Blueberry' met een laag suikergehalte en een uiterst verfrissende, droge smaak.

Ontdek de geheimen van de brouwers tijdens een bezoek aan de brouwerij, die er hypermodern uitziet. En geniet van de groene omgeving en schitterende architectuur vanaf een tafeltje in het restaurant. Daar kun je je op elk moment laten verleiden door heerlijke lokale en seizoensgebonden gerechten. Of gewoon een lekker glas. Nog een speciale vermelding voor de buitenruimte: naast het grote terras met een adembenemend uitzicht op de venen ligt een geweldige speeltuin voor de kinderen (ver weg van de autoweg, wat ouders beslist zullen waarderen).

Vanaf de brouwerij Belgium Peak Beer vertrekken ook vier mooie wandelingen (van 2,5 tot 12 km) , om de verrassende landschappen van de Hoge Venen te ontdekken. Ze brengen je langs de mooiste plekjes van de streek, zoals de waterval van Bayehon met zijn roodachtige schittering, het Signaal van Botrange en het kasteel van Reinhardstein (een meer technische route voor sportievelingen). Goed om te weten: één wandeling kun je zelfs met een kinderwagen afleggen.

Belgium Peak Beer in een notendop? Kwaliteitsbieren en een uitstekende infrastructuur voor een heerlijke dag in de frisse lucht met je gezin of vrienden.

Fotos
Video
10

Korting in procenten op de totaalprijs.

10% korting op producten om mee te nemen op vertoon van de Activity Pass. Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Eén 33cl bier aangeboden bij de aankoop van een gerecht (met uitzondering van snacks en desserts). Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022 op vertoon van de Activity Pass.


Vind accommodatie in de buurt
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Een fles van 33cl aangeboden bij elke aankoop van 15 € in de winkel (vóór de 10% korting). Te vragen alvorens te bestellen. Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022 op vertoon van de Activity Pass.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Bezoek vanaf minstens 10 personen.
Consultez : www.peakbeer.be

Telefoon 080 21 48 76
E-mail salle@peakbeer.be
Website https://peakbeer.be/fr/balades
Adres Route de Botrange 123, 4950 Waimes, Belgique