Brouwerij Bellevaux

Op een tocht door deze streek mag een bezoek aan deze familiale microbrouwerij niet ontbreken. Je proeft er van artisanale bieren die met passie worden gebrouwen! De plaats zelf is al een omweg waard, want de brouwerij is gevestigd in een gerestaureerde oude hoeve niet ver van Malmedy – in het pittoreske dorpje Bellevaux, te midden van een groene omgeving.

Bierliefhebbers zullen in hun nopjes zijn! Hier worden een reeks klassieke bieren gebrouwen, waaronder la Blonde, la Brune, la Blanche, la Black, la Lager en de Malmedy Triple, maar ook originelere limited editions.

Heb jij zin in een authentieke, leerzame, maar ook leuke en gezellige activiteit? Schrijf je dan in voor een rondleiding in de brouwerij! Met een brouwer aan je zijde ontdek je de productiegeheimen van de verschillende bieren, in het hart van de brouwinstallaties. De ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en het brouwproces van dit heerlijke gerstenat. En een geweldige ervaring om te delen met familie en vrienden.

Uiteraard kun je de bieren proeven in het proeflokaal of op het mooie terras met uitzicht op de prachtige koperen vaten. Als kers op de taart kun je ook genieten van een heerlijke maaltijd. De brouwerij maakt er namelijk een punt van om overheerlijke streekproducten aan te bieden, die de trots van de regio zijn.

De Brasserie de Bellevaux is bovendien het ideale vertrekpunt (en eindpunt) voor een aantal droomwandelingen, waarvan er vier genoemd zijn naar een bier! Maak van deze gelegenheid gebruik om een kleine ontdekkingstocht uit te stippelen door deze prachtige omgeving!

Informatie en reserveringen

Reserveren verplicht // € 7 per persoon // Proeflokaal // Uitgestippelde wandelingen

Fotos
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Het "Planche du Terroir" wordt aangeboden aan de klanten van Ardennes-étape die de rondleiding doen (één voor de groep). Aanbieding kan niet worden gecombineerd. Geldig op vertoon van de Activity Pass tot 1/5/2022.


Vind accommodatie in de buurt
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Het bierarrangement wordt aangeboden aan klanten van Ardennes-étape die het degustatiepalet bestellen. Aanbieding kan niet worden gecombineerd. Geldig op vertoon van de Activity Pass tot 1/5/2022.


Vind accommodatie in de buurt
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Klanten van Ardennes-étape krijgen 1 gratis biertje bij aankoop van 5 bieren in de winkel. Aanbieding kan niet worden gecombineerd. Geldig op vertoon van de Activity Pass tot 1/5/2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Raadpleeg: www.brasseriedebellevaux.be

Telefoon 0456 08 58 56
E-mail info@brasseriedebellevaux.be
Website https://www.brasseriedebellevaux.be/fr/
Adres Rue de la Foncenale 1, 4960 Malmedy, Belgique