Brouwerij d’Achouffe

Wist je dit? Achouffe, gelegen in de Vallei der Feeën, aan de samenvloeiing van de beken Martin-Moulin en Chevral, is een van de kleinste en charmantste dorpjes in de Ardennen. Dit erg toeristische dorpje vlak bij La Roche-en-Ardenne oogt typisch Ardens met zijn prachtige huizen in de lokale steen. Wie hier verblijft, krijgt ook de kans om de vele fascinerende geheimen en legenden van de streek te ontdekken.

Een van de vele schatten is ongetwijfeld la Chouffe, het befaamde blonde kabouterbier. Het wordt hier in de brouwerij van Achouffe gebrouwen, waar de gemeenschap van kabouters in perfecte harmonie leeft met de dorpsbewoners en de omringende natuur. Nieuwsgierig naar hoe een brouwerij werkt of – beter nog – naar de productiegeheimen van dit bijzondere bier, dat wordt gebrouwen volgens een recept uit een oud toverboek? Volg dan de rondleiding door de wereld van de tuinkabouters. Wij kunnen alvast geen betere manier bedenken om meer te weten te komen over de geheimen van de legende en de oorsprong van deze drank, die aan de basis ligt van hun aanstekelijke levensvreugde! Om je dorst te lessen en alle bieren te ontdekken, ga je naar de Chouffe Shop!

Daar vind je ook je favoriete souvenir. Marcel en de andere kabouters zijn er erg trots op dat hun gezichten te zien zijn op exclusieve kleding, brillen, gadgets en voorwerpen! Alles om groot en klein te verwennen. Kortom, een fantastische ervaring om samen met vrienden en familie te beleven. We zeiden het al, deze plek is zeker niet zoals alle andere ...

Reserveer uw bezoek via dit formulier.

Reserveren verplicht // Rondleidingen // Brouwerij // Restaurant // Souvenirwinkel

Fotos
5_4

5 voor de prijs van 4.

4 betalende personen = 1 gratis door vermelding van VIP Ardennen Pass op het inschrijvingsformulier. Aanbieding kan niet worden gecombineerd. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt
10

Korting in procenten op de totaalprijs.

10% Eenmalig geldig op je aankopen in de Chouffe-Shop op vertoon van de Activity Pass. Aanbieding kan niet worden gecombineerd. Geldig tot 01-05-2022


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 12 €
Kantooruren

Alle dagen open, enkel na reservering.
Raadpleeg: www.chouffe.com

Telefoon +32 (0)61 23 04 44
E-mail visite.brasserie@achouffe.be
Website https://chouffe.com/decouvrir-la-brasserie/formulaire-visite/
Adres Achouffe 32, 6666 Houffalize, Belgique