Chef-kok aan huis: Aux Fruits De Ma Passion

Wanneer de chef-kok het restaurant naar je thuis brengt ...

'Aux Fruits De Ma Passion' (of 'de vrucht van mijn passie'): beter kon de naam niet gekozen zijn. Deze kok aan huis is gepassioneerd door topgastronomie en bereidt gerechten die je smaakpapillen meenemen op een reis door een wereld vol smaken. Klaar voor een avondje ultiem culinair plezier? Aan tafel!

Stel je voor: je zit knus in de sofa van je vakantiehuis. Vanuit de keuken zweven geuren naar je toe waar je maar met moeite aan kunt weerstaan. Eindelijk is het tijd om aan tafel te gaan. En het mooiste van alles: je moest niet zelf achter de potten en pannen staan! Voor het menu krijg je de keuze uit vier formules met drie, vier of vijf gangen. Enkele ideetjes waarvan je nu al het water in de mond loopt: gebakken rode patrijs met paarse druiven, geperste eendenlever met gerookte forel, tonijntataki, wortelcrème met miso, gelakte hindefilet op Japanse wijze ... Knort je maag al? De onze ook!

 

Kwaliteit en versheid

De gerechten worden bereid met verse kwaliteitsproducten en het talent van een creatieve chef met passie voor zijn vak. Droom je ervan om gezellig te tafelen met minstens acht en maximaal dertig tafelgasten en samen te proeven van culinaire hoogstandjes die wel uit een toprestaurant lijken te komen? Boek dan zeker een avondje met 'Aux Fruits De Ma Passion'.

Jouw voordeel bij Ardennes-étape? Je hoeft geen verplaatsingskosten te betalen voor je chef-kok aan huis (binnen een straal van 50 km rond Stoumont) en hij schenkt je een gratis glaasje bubbels in.

Praktische informatie: 

  • Deelnemers: min. 8 (volwassen) personen / max. 30 personen
  • Beschikbare menu's:  
    • 3 gangen: 58 euro per persoon (koud of warm voorgerecht - hoofdgerecht - dessert)
    • 3 gangen: 61 euro per persoon (koud of warm voorgerecht - hoofdgerecht - lokale kazen)
    • 4 gangen: 70 euro per persoon (koud voorgerecht - warm voorgerecht - hoofdgerecht - dessert OF koud of warm voorgerecht - hoofdgerecht - lokale kazen - dessert)
    • 5 gangen: 80 euro per persoon (koud voorgerecht - warm voorgerecht - hoofdgerecht - lokale kazen - dessert)

 

magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Je hoeft geen verplaatsingskosten te betalen voor je chef-kok aan huis (binnen een straal van 50 km rond Stoumont) en hij schenkt je een gratis glaasje bubbels in.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 58 € - 80 € pp
Kantooruren

Op reserving

Telefoon +32(0)80 87 00 32
Website https://www.traiteur-passion.be/chef-domicile
Adres Rte de l'Amblève 110, 4987 Stoumont, Belgium