Coo Adventure: een dag vol plezier met touwenparcours, kajaktochten en nog veel meer

Wat? Ken je Coo Adventure niet? Dit recreatiepark ligt pal in het hart van Coo en op een steenworp van de beroemde waterval. Maak je keuze uit meer dan 25 activiteiten: een bezoek aan het wildpark, paintballen, mountainbiken, raften ... Zet je schrap voor een zinderende dag vol onvergetelijke avonturen!

Tijdens deze exclusieve dag voor klanten van Ardennes-étape slinger je van duizelingwekkend hoge boomkruinen naar het zachtjes kabbelende water beneden ... Je avontuur begint om 10 uur met een touwenparcours door de bomen waarbij je een vijftiental obstakels moet bedwingen. Perfect om je angst te overwinnen en jezelf een stevige adrenalinekick te geven! Alles gebeurt veilig dankzij de tips van de begeleider die jou en je gezelschap onder zijn of haar hoede neemt. Lijkt een obstakel je écht te moeilijk? Geen nood: je begeleider kent de geheime omweggetjes waarmee je elk probleem kunt omzeilen. De laatste grote sprong? Een death ride van 120 meter! Haak jezelf vast en zoef naar beneden! Wie gilt het luidst onderweg?

Om even op adem te komen, schuif je achteraf aan tafel voor een heerlijke ovengebakken pizza en een huisbereid dessert. En daarna? Daarna vaar je de Amblève af in een kajak. Dobber rustig over het water, volg de kabbelende bochten en geniet van de adembenemende Ardense natuur om je heen. Nadat je op je bestemming bent aangekomen, brengt een bus je rond 16 uur terug naar het vertrekpunt. Moe, maar met een rugzak vol mooie herinneringen. Sta je al te trappelen om zelf zo'n dag vol fun te beleven?
 

Praktische informatie:

  • De activiteit begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur.
  • Parcours toegankelijk voor iedereen vanaf 140 cm
  • Voorzie aangepaste kleding voor verschillende weersomstandigheden en activiteiten.
  • Als de pizzeria op de dag van je activiteit gesloten is, krijg je een ander gerecht.
  • Het hele jaar door toegankelijk, behalve bij sneeuw op de grond
  • Prijs: 60 euro per persoon
Expérience exclusive

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 60 € par personne
Kantooruren

Alleen na reservering. Reserveer minstens 24 uur vooraf.

Telefoon +32 80 68 91 33
E-mail info@coo-adventure.com
Website https://www.coo-adventure.com/
Adres Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique