Dinant Evasion Lesse Kayaks

Description

Afvaart van de Lesse aan boord van onze kajaks, klassiek model of Super Comfort, langsheen een bebost en wild landschap met twee watervallen ... Sensatie en plezier gegarandeerd, in alle veiligheid ! 

In een perfecte en buitengewone omgeving, stroomt de Lesse door een natuurpark en slingerd door landschappen versiert met middeleeuwse kastelen, prehistorische spelonken, brutale rotsen, stenen strandjes... De afvaart van de Lesse per kajak is een bron van emoties en garandeerd plezier, in alle veiligheid !

Zin in een hapje ? Gezellige tavernes nodigen uw uit aan hun tafel langs de rivier of, indien u dat wenst, maken wij op bestelling een smakelijke pick-nick of een uitgebreide barbeque.

Als u aankomt in Anseremme, staan warme douches en kleedkamers gratis tot uw beschikking. U hoeft daarna alleen maar aan te schuiven in ons café of op het terras aan de kant van het water om terug te denken aan de onvergetelijk dag die heeft doorgebracht.

De afvaart van de Lesse is toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar, of vanaf 5 jaar begeleid door een volwassene. (Zwemvesten zijn gratis voor iedereen een en verplicht voor kinderen onder de 10 jaar).

Prijsbereik
3,50 - 5 €