Duik in een woudbad in Tenneville

Langs de N4 kun je iets unieks beleven ... Een moment van toverachtige rust in de natuur, tussen de rivieren en het woud, in het hart van de gemeente Tenneville. Ver weg van de dagelijkse drukte neem je hier een heus woudbad!

Een woudbad, wat is dat? Ja, ja ... Het is een ervaring die je zintuigen verkwikt in een serene omgeving, waar je even alles kunt loslaten en één wordt met de natuur. Een frisse neus, even weg zijn van de sleur, genieten van een stilte waarnaar je écht kunt luisteren, even stilstaan om te kijken naar het bos en de dieren die er leven ... Ruik je de bijzondere, aardeachtige geur van het onderhout al en voel je de groeven in de boomschors onder je handpalm? Dit woudbad beleef je in het gezelschap van een ecogids/bostherapeut van de toeristische dienst van Champlon-Tenneville.

De natuur, een levensnoodzakelijk goed

Dankzij de goede zorgen van je gids glijdt de stress zo van je af en geniet je met al je zintuigen van het hier en nu. Deze intuïtieve activiteit is leuk voor het hele gezin, want iedereen vindt er innerlijke rust. Ben je klaar om een duik te nemen in dit weldadige woudbad? De kalender met de volgende woudbaden vind je op de website: https://www.baindeforet.be/events. Aan elk woudbad kunnen maximaal twaalf personen deelnemen en de precieze locatie wordt enkele dagen vooraf meegedeeld.
 Als lid van Ardennes-étape krijg je per deelnemende groep een wandelkaart om de streek en de mooie wandelpaden volop te kunnen verkennen. 

 Wil je op een ander tijdstip van een bosbad genieten?  U kunt uw aanvraag per e-mail sturen naar tenneville@baindeforet.be met vermelding van het aantal personen (max 12 personen), de gewenste dagen en plaatsen, de contactgegevens van de persoon die verantwoordelijk is voor de aanvraag en de leeftijd van de kinderen als die er zijn). Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. 

Praktische informatie:

  • Duur van de activiteit: afhankelijk van de afspraak 1,5 tot 3 uur
  • Aantal deelnemers: beperkte groep van max. 12 personen
  • Taal: Frans en Nederlands, afhankelijk van de kalender
  • Parkeergelegenheid beschikbaar


 

Copyright photos: I.Jusseret

magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Als lid van Ardennes-étape krijg je per deelnemende groep een wandelkaart om de streek en de mooie wandelpaden volop te kunnen verkennen. 


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Na reservering via telefoon of e-mail

Telefoon 003261 61 30 10
E-mail tenneville@baindeforet.be
Website https://www.baindeforet.be/
Adres Tenneville, Belgique