Graag traag met het hele gezin? Ga vissen!

Aan gezinsactiviteiten geen gebrek. Maar waarschijnlijk is er één die je nog niet hebt geprobeerd … Witvissen! Hoor je het in Keulen donderen? Bij witvissen ga je de vis lokken op een specifieke plek. Een magische ervaring, in de natuur van Hotton.  

Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin, weg van de platgetreden paden en de schermpjes? Dan is dit vast iets voor jou! Gewoon omdat het zo nu en dan eens aangenaam is om te vertragen en je te laten betoveren door de natuur. Een moment van rust, zonder saai te zijn. Want vissen, en vooral witvissen, is een kunst die iedereen kan leren. Zeker met de hulp van een instructeur van RIVEO (het referentiecentrum voor rivieren en visserij) die helemaal voor jou klaarstaat. 

Operatie Vis 

Nauwgezette gebaren, soepele bewegingen, een nauwkeurige analyse van de locatie om het beste 'shot' te vinden … Wat is de wereld mooi en stil hier. Beleef deze activiteit van maart tot oktober in het dorp Hotton, waar de Ourthe stroomt. De ideale omgeving voor deze gezinsinitiatie aan het water! Je kunt er gebruikmaken van het vismateriaal én de tips & tricks van je ervaren gids.  

Als gelukkige klant van Ardennes-étape krijg je bovendien per persoon één toegangskaart voor 'Par Toutéthys!'. Die tentoonstelling neemt je mee op een tocht naar de vijf grootste rivieren ter wereld en laat je tal van onderwaterwezens bewonderen in mooie aquaria (die hopelijk vanaf 2022 weer open zullen zijn). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één toegangsticket per persoon voor de minigolfbaan.  

Praktische informatie 

  • Duur:  3 uur, van 9.30 tot 12.30 uur (van maart tot oktober) 
  • Vrijstelling van de visvergunning 
  • Reserveren verplicht, minstens 5 dagen vóór de activiteit 
  • Aantal deelnemers: 1 tot max. 8 personen 
  • Auto- en fietsenparking tegenover RIVEO 
  • PBM: niet toegankelijk 
  • Talen: Nederlands, Frans en Engels 
  • Prijs : een forfait van 120 euro voor 1 tot maximaal 4 personen

 

magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Je krijgt 1 toegangskaart per persoon voor de tentoonstelling 'Par Toutéthys!' OF 1 toegangskaart per persoon voor de minigolfbaan


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Wanneer: van 9.30 tot 12.30 u. (van maart tot oktober)

Op afspraak (reserveer minstens 5 dagen vooraf)

Telefoon +32(0)84/41 35 71
E-mail info@riveo.be
Website https://www.riveo.be
Adres Rue Haute 4, 6990 Hotton, Belgique