Houtopia

Houtopia is het recreatie- en educatiecentrum waar kinderen dol op zullen zijn!

Hier worden al hun zintuigen geprikkeld door middel van een groot aantal activiteiten en ervaringen. Een speelse plek waar je je ook samen kan uitleven op de buitenspeelplaats. Houtopia is een leuk familie-uitje in Houffalize!

Het is de perfecte plaats om met de kinderen een originele activiteit te doen, de perfecte plaats waar leren rijmt met plezier en ontdekken. Door middel van een reeks activiteiten kunnen de kinderen in contact komen met hun vijf zintuigen terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken.

Er valt heel wat te beleven, met niet minder dan 70 zintuiglijke ervaringen om uit te proberen in een enorme ruimte van 650 m²! Het is een geweldige manier om plezier te maken, onder het toeziend oog van je ouders, grootouders, vrienden... Een ideale gelegenheid om uit te wisselen, te delen en samen plezier te maken.

Om optimaal van dit buitengewone bezoek te kunnen genieten, trek je jouw schoenen uit, een paar sokken aan en je bent er klaar voor!

Plezier binnen en buiten

Ook buiten biedt de speeltuin onvergetelijke gezinsmomenten. Test je vermogen om de wetten van de zwaartekracht te trotseren op een evenwichtsparcours, steek de rivier over, klim op en van een 30 meter lange glijbaan: kortom, veel plezier samen op een buitengewoon parcours.

En om er nog meer van te genieten...

Als bezoeker van Ardennes-étape kan je zonder extra kosten genieten van een bevoorrechte activiteit in een exclusief voor jouw gereserveerde zone.

Onder begeleiding van een activiteitenbegeleider ontdek je een plek waartoe alleen jij toegang hebt. Opdracht: test je 5 zintuigen op een andere manier, door verschillende zintuiglijke manipulaties. Een unieke ervaring die je ertoe brengt je volledig te richten op je gevoelens en je gewaarwordingen. Ontdekkingen en verwondering gegarandeerd! 


Deze activiteit is alleen mogelijk op zaterdag, zondag en feestdagen van 16.00 tot 16.30 uur, behalve tijdens de schoolvakanties, en moet ten minste 48 uur van tevoren per e-mail (info@houtopia.be) of per telefoon worden geboekt. Als je ervoor kiest om op een andere dag te komen, wordt de activiteit niet aangeboden, maar krijg je in plaats daarvan 20% korting op je toegangskaarten! 

Praktische informatie :

  • Groot parkeerterrein
  • Toegankelijkheid voor gehandicapten
  • Picknickplaats
  • Talen van de activiteit: FR - NL
Expérience exclusive

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass

Exclusieve zintuiglijke workshop! Aanbieding geldig op zaterdag, zondag en feestdagen (behalve schoolvakanties) om 16 uur op reservering. 
Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met de 20% korting die op andere dagen van de week wordt verleend.


Vind accommodatie in de buurt
20

Korting in procenten op de totaalprijs.

Korting op de totale toegang.

Aanbieding niet cumuleerbaar met de exclusieve Ardennes-étape ervaring


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 9,50 €
Telefoon +32 (0)61 289 205
E-mail info@houtopia.be
Website https://www.houtopia.be/
Adres Place de l'Eglise 17, 6660 Houffalize, Belgique