Lac de la Gileppe destination 360°

Kom naar de Hoge Venen en beleef duizelingwekkende sensaties aan de stuwdam van het meer van Gileppe!

Twee glazen liften brengen je naar de top van de panoramatoren, waar je de stuwdam en de omringende natuur in al hun pracht kunt bewonderen.

Helemaal bovenaan belooft een panoramisch restaurant, dat 77 meter boven de dam uit torent, een buitengewone ervaring voor je zintuigen. Zowel je ogen als je smaakpapillen worden er verwend.

Blijf je liever met de voeten op de grond? De Burger Bar met leuke speeltuin is ideaal voor een ontspannen maaltijd met het hele gezin. Hier geniet je volop van een hamburger van lokaal rundsvlees en heerlijke frieten. De volwassenen zitten comfortabel aan tafel, terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltuigen.

Tussen hemel en aarde situeert zich het Accropark, met hoogteparcours tussen de bomen, voor alle niveaus. De hangbruggen en tokkelbanen zullen bij zowel kinderen (vanaf 1,30 m), tieners als volwassenen in de smaak vallen.

Ook kun je deze mooie regio verkennen door een elektrische offroadstep – fun verzekerd! – of een elektrische mountainbike te huren. Kom je met het hele gezin? Dan is het goed om te weten dat we ook enkele mountainbikes en steps op kinderformaat hebben (vanaf 1,20 m).

Wie het liever rustig aan doet, kiest een van de vele uitgestippelde boswandelingen.

Kortom, of je nu adrenaline of ontspanning zoekt, je vindt steeds een activiteit naar je zin.

Informatie en reserveringen

Gratis parking // Toegang voor PBM, behalve in het restaurant // Sanitaire voorzieningen // Toeristische informatie

Video
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Combineer een activiteit op 2 wielen + een maaltijd en krijg een lokaal biertje of frisdrank per persoon. Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022 op vertoon van de Activity Pass.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 5 - 80 €
Kantooruren

Raadpleeg: www.gileppe.com

Telefoon +32 (0)87 76 56 87
Website https://www.gileppe.com/fr/
Adres Route de la Gileppe 55a, 4845 Jalhay, Belgique