Le Bon Wagon - Bio en regionale winkel

Hoe ontdek je de beste producten van een hele streek? Voor het antwoord op die vraag moet je bij Le Bon Wagon zijn. In deze winkel zijn de producten biologisch, lokaal en ecologisch verantwoord. Je vindt er voeding en andere producten. Bovendien staat het team je met plezier te woord. Kortom, de ideale plaats om duurzaam én aangenaam te winkelen. Maak je keuze tussen de twee vestigingen, één aan elke kant van de Hoge Venen.

Zin om te koken? Dan vind je hier de beste basisingrediënten.

Neem je het liever gemakkelijk? Opteer van voor de bereide gerechten (quiches, smeerpasta's ...). In de week vind je hier ook lunches om mee te nemen of ter plaatse te degusteren: een bord gemengde koude hapjes, een grote kom soep met belegde boterhammen ... Eenvoudig en o zo lekker. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, kun je maar beter reserveren als je ter plaatse wilt eten (via +32 80 44 83 54).

Een wandeltocht in de streek? De winkel van Malmedy bevindt zich langs RAVeL-lijn 45, dus houd er even halt voor proviand. Je vindt er alles om er een heerlijke meeneempicknick samen te stellen. Handig, vers en lekker.

Bij Le Bon Wagon kun je ook terecht voor een streekaperitief, want je ontdekt er diverse streekbieren, vruchtensappen, wijnen, kazen, vleeswaren, olijven, tapenades ... Of kies heerlijke kazen voor je raclette naar jouw smaak (het toestel wordt samen met de ingrediënten geleverd). En natuurlijk kun je ook zelf heerlijke geschenkmand samenstellen.

 

2 winkels, 2 locaties :

LE BON WAGON MALMEDY : Avenue Monbijou, 34B à 4960 MALMEDY (+32 (0) 80 44 83 54).

LE BON WAGON  EUPEN : Route de Herbesthal, 277 à 4700 EUPEN (+32 (0) 87 33 20 14).

5

Korting in procenten op de totaalprijs.

Voordeel geldig op vertoon van de Activity Pass. Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Telefoon +32 (0) 80 44 83 54
E-mail malmedy@lebonwagon.be
Website http://www.lebonwagon.be/
Adres Avenue Monbijou 34, 4960 Malmedy, België