Leer suppen op het stuwmeer van Nisramont met Sup-Ardennen

Verborgen tussen de beboste heuvels ligt het stuwmeer van Nisramont, een adembenemend mooie omgeving met een unieke, bijna magische sfeer. Kun je je een mooiere plek voorstellen om te ontdekken hoe leuk stand-up paddleboarding of 'suppen' is? Wij niet! En dat komt goed uit, want voor een initiatie suppen ben je hier aan het juiste adres.

Ontspannen, zei je? Ja, dat doe je hier! Suppen mag dan wel een watersport zijn, maar alles draait hierbij om het perfecte evenwicht tussen ontspanning en lichte fysieke inspanning vinden. De sport is ideaal voor iedereen, of je nu jong of oud, sportief of niet sportief bent. Hoe gaat zo'n initiatie in haar werk? Eerst geeft Roelian of Geert je heldere instructies op de oever. Daarna is het aan jou om ... in het water te springen! Rustig en stap voor stap leer je hoe je op de plank klimt en rechtop gaat staan. Vervolgens leer je de beste peddeltechnieken en krijg je alle tijd om ze onder de knie te krijgen. Twee uur lang peddel en plons je in de verkwikkende natuur.

Wat neem je mee?

Een goed humeur, zwemkleding of sneldrogende sportkleding, een waterfles, zonnecrème en/of een pet, waterschoenen (maar blootsvoets mag ook). Je instructeur stelt je een plank, peddel en reddingsvest ter beschikking. Wil je ter plaatse een duikpak huren (alleen voor volwassenen)? Dat kan! Deze activiteit is toegankelijk vanaf 8 jaar (tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene). Wil je ook je hond laten ontdekken hoe leuk suppen is? Neem hem dan zeker mee, want ook je trouwe viervoeter kan leren hoe hij op je plank klimt en er weer af springt. Voorzie dan wel een handdoek om het materiaal te beschermen en eventueel een aangepaste reddingsvest voor je hond. Leuk extraatje: als klant van Ardennes-étape trakteren we je na je initiatie op een lekker glas bio-appelsap. Van een leuke afsluiter gesproken!

  • Praktische informatie: 

  • Activiteit van 2 uur
  • Mogelijk van 10 tot 18 uur na reservering
  • Activiteit mogelijk vanaf 4 personen
  • Parkeergelegenheid ter plaatse
  • Taverne op de dam
  • Mogelijkheid om alleen planken te huren 
  • Activiteit in het NL, FR, EN, DE
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Een gratis glas bio-appelsap per persoon aan het einde van de activiteit


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 30 €
Kantooruren

Mogelijk van 10 tot 18 uur na reservering

Telefoon +32479309540
E-mail info@sup-ardennen.be
Website https://www.sup-ardennen.be
Adres Lac de Nisramont, 6660 Houffalize, Belgique