Li Terroir levert je ontbijt of aperitief gewoon aan huis!

Is ontbijt op bed echt jouw ding, maar heb je geen zin om voor dag en dauw naar de bakker te gaan? Dat hoeft ook niet. Trek je pantoffels aan, open de deur en geniet van een mand boordevol streekproducten. Dankzij deze actie voor klanten van Ardennes-étape stap je gegarandeerd met het goede been uit bed! 

Begin je dag in stijl met een heerlijk ontbijt op basis van lokale specialiteiten ... Dankzij Li Terroir, een coöperatieve vereniging van lokale producenten en consumenten, hoef je nooit meer de deur uit om de lekkere Ardense klassiekers te proeven: ze worden gewoon aan huis geleverd!

 

 In een vingerknip staan alle lekkernijen die je je 's ochtends maar kunt wensen voor de deur. Hartig of zoet? Jij beslist. Kies gewoon een van de twee manden, die beide gevuld zijn met verse, overheerlijke streekproducten, zoals biobrood, yoghurt, verse eitjes, zachte briochebroodjes, artisanale confituur, spek ..

Met de Ardense versie haal je alle ingrediënten in huis voor matoufé, een traditioneel Ardens ontbijt ... Eet je buikje rond en geniet daarna van een leuk dagje op het platteland. Wat kan een mens zich meer wensen? 

Ideaal voor 's avonds 

Gaat jouw voorkeur uit naar een aperitiefje op het terras of bij de haard? Dat komt goed uit, want Li Terroir heeft ook aan jou gedacht! Net zoals de ontbijtmanden wordt ook de aperobox gratis geleverd. Op het menu? Streekbiertjes, een glaasje maitrank, artisanale paprikatapenades, kaas, grissini en zelfs heerlijke pipes d'Ardenne ... Een feest voor je smaakpapillen! 

 

 

Praktische informatie 

  • Prijzen vanaf € 40 
  • Bestellen op de website van Li Terroir tussen de zondag en de dinsdag vóór aankomst. Levering op vrijdagavond tussen 17 en 21 uur aan het vakantiehuisje, uitsluitend in Durbuy, Erezée, Hotton, Manhay, Marche-en-Famenne, La Roche, Rendeux en Somme-Leuze.
  • Voorbehouden voor klanten met een verblijf van een hele week of weekend 
  • Online bestellen via de website   
  • Bij inschrijving vermeld je 'Ardennes-étape' als leveringsadres om te profiteren van gratis leveringBij de opmerkingen vul je het adres van het vakantiehuisje, een gsm-nummer en je reserveringsnummer van Ardennes-étape in.

 

Expérience exclusive

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass

Box voorbehouden voor klanten van Ardennes-étape, gratis geleverd op vrijdagavond aan het vakantiehuisje (Durbuy, Erezée, Hotton, Manhay, Marche-en-Famenne, La Roche, Rendeux en Somme-Leuze).


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs A partir de 10 euros par personne
Kantooruren

Bestellen op de website van Li Terroir tussen de zondag en de dinsdag vóór aankomst. Levering op vrijdagavond tussen 17 en 21 uur aan het vakantiehuisje, uitsluitend in Durbuy, Erezée, Hotton, Manhay, Marche-en-Famenne, La Roche, Rendeux en Somme-Leuze. Voorbehouden voor klanten met een verblijf van een hele week of weekend 

Telefoon 0472 381 972
E-mail info@literroir.be
Website http://www.literroir.be
Adres Rue du Noyer 6990, 6990 Hotton, Belgique