Ontrafel het mysterie van artisanale bieren bij brouwerij Atrium

Atrium is een ambachtelijke microbrouwerij pal in het centrum van Marche-en-Famenne. Vlij je na je bezoek aan de brouwerij lekker neer en geniet van de heerlijke artisanale bieren die ter plaatse worden gebrouwen.

Wil je eens iets leuks doen met je vrienden? En drinken jullie wel eens graag een bijzonder biertje? Ga dan naar brouwerij Atrium in Marche-en-Famenne, waar passie hand in hand gaat met kwaliteit, geschiedenis, smaken en aroma's. Je komt er meer te weten over de ambachtelijke knowhow van enkele gepassioneerde brouwers, die uitsluitend hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde producten gebruiken voor een unieke, zintuiglijke ervaring. Ze praten honderduit over bier en delen maar wat graag hun passie voor de artisanale bierbrouwkunst. Tijdens een privérondleiding van 20 minuten langs de installaties van de microbrouwerij deelt een van de brouwers met plezier zijn ervaring en kennis met je. Van een vipervaring gesproken!

Het plezier van het proeven

Na de rondleiding is het tijd om de vier bieren van de brouwerij te proeven: The One, Pam, Clémentine en Portal. En als kers op de taart krijg je er als gast van Ardennes-étape nog een heerlijke lekkernij bovenop. Tijdens de bierproeverij staat voor elk gezelschap van minstens zes volwassenen namelijk een aperitiefschotel met drie artisanale worsten klaar op tafel! Kan je gezellige weekendje weg al niet meer stuk? Het wordt nog beter, want voor de echte lekkerbekken heeft de brouwerij ook twee hoofdgerechten en een dessert in petto. Stuk voor stuk op basis van de bieren die hier worden gebrouwen. Je zult er geen genoeg van kunnen krijgen!

Praktische informatie:

  • Parking op 50 meter
  • Honden welkom
  • Fietsen toegelaten
  • Rondleiding mogelijk in het Nederlands, het Frans en het Engels
  • Voor groepen van minimaal 6 volwassenen 

-  

magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Tijdens de bierproeverij krijgt elk gezelschap van minstens zes volwassenen een aperitiefschotel met drie artisanale worsten aangeboden.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs € 15/p
Kantooruren

Op afspraak, tijdens de eerste openingsuren van de bar (vrijdag 17 - 18.30 u. / zaterdag 16 - 18.30 u.) 

Telefoon + 32 (0)84 21 36 56
E-mail info@brasserieatrium.be
Website https://www.brasserieatrium.be/
Adres Rue des Brasseurs 9, 6900 Marche-en-Famenne, Belgique