In poleposition bij de Abdij van Stavelot

Het circuit van Spa-Francorchamps ken je vast al. Dit racecircuit is tot ver buiten onze grenzen bekend en laat iedere liefhebber van brullende motoren spontaan dagdromen. Maar wist je ook dat er in de gewelfde kelders van de Abdij van Stavelot een museum verborgen zit in het teken van het 'mooiste circuit ter wereld'?

In dit sfeervolle museum kom je alles te weten wat je maar wilt dankzij filmpjes, foto's, infopanelen en als hoogtepunt een presentatie van uitzonderlijke wagens die regelmatig wordt vernieuwd. Je maakt er kennis met de grootste namen uit de F1-wereld, zoals Ferrari, March, Chevron, Porsche en Cooper ... En je ontdekt er de meest indrukwekkende momenten uit de 24-urenraces voor motoren en auto's.  Na je bezoek aan deze leerrijke plek bekijk je dit legendarische circuit in het groen tussen Stavelot, Malmedy en Spa gegarandeerd door een nieuwe bril! Zeker het ontdekken waard, zowel voor doorgewinterde fans als voor wie gewoon nieuwsgierig is. Een grote maquette en PlayStation 4-consoles geven je een haarscherp beeld van het parcours, de verraderlijke bochten en zoveel meer.

Maar dat is nog niet alles ... Wat zou je zeggen als je dit iconische parcours kon beleven alsof je er écht over raast? Neem plaats in de autosimulator, grijp het stuur stevig vast en beleef de race van je leven dankzij de drie Full HD-schermen en het spel Asseto Corsa. Het trillende gaspedaal, het tegentrekkende stuur en de kuipstoel met vier hydraulische vijzels zorgen voor een levensechte ervaring. Het enige wat jij moet doen, is de bochten en de bewegingen van je voertuig volgen op dit fictieve traject.

Kort gezegd: een echte adrenalinestoot! Zeker voor jou, want als klant van Ardennes-étape profiteer je van een exclusieve aanbieding op vertoon van je Activity Pass: all-intoegang, 15 minuten in de simulator en een geschenkje in de winkel – allemaal voor slechts 19 euro! Daarbovenop krijg je gratis toegang tot het Historisch Museum van het Vorstendom Stavelot-Malmedy, het Guillaume Apollinaire Museum en de tijdelijke tentoonstelling.

Praktische informatie: 

  • Exclusieve aanbieding geldig vanaf 27 december 2021
  • De prijs omvat: all-intoegang + 15 minuten in de simulator + een geschenkje in de winkel
  • De simulator is elke dag toegankelijk, behalve zondag.
  • Je moet minimaal 1,60 m groot zijn om in de simulator te mogen.
  • Reserveren verplicht via het nummer 080 88 08 78
  • Activiteit in het NL, FR, EN, DE
     
Expérience exclusive

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass

Aanbieding niet te combineren met andere voordelen.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 19 €
Kantooruren

Uitsluitend na reservering. Deze activiteit kun je op elke dag behalve zondag boeken. 

Telefoon +32 80 88 08 78
E-mail etc@abbayedestavelot.be
Website https://www.abbayedestavelot.be
Adres Cour de l'Abbaye, 4970 Stavelot, Belgique