Pro1Golf Entertainment Center

De nieuwe Pro1Golf Entertainment Center-les Lacs de l'Eau d'Heure is gesitueerd aan de oevers van het overweldigende Lac de la Plate-Taille. Het Pro1Golf Entertainment Center beschikt over de nieuwste snufjes die zowel golfers als niet golfers zullen bekoren.

Onze 9-holes golfbaan met het schitterende uitzicht is een echte uitdaging voor spelers van elk niveau. Dankzij de synthetische green kan er het hele jaar door op gespeeld worden. Een primeur in België.

De unieke Pro1Golf Academy bestaat uit verschillende themabanen die aan golfers van elk niveau de mogelijkheid bieden om te trainen op specifieke situaties die op het terrein aangetroffen worden. Daarenboven kunnen de spelers hun vaardigheden aanscherpen op onze 3-Holes Experience baan.

Onze gekwalificeerde leraren zullen beginners helpen om te proeven van de geneugten van golf en ervaren spelers laten evolueren in hun spelniveau.

De Pro1Golf Fun Park is gelegen aan de oevers van het meer en bestaat uit een compacte 9-holes baan, een FootGolf en een 9-holes Putt-Putt. Dit leuke golfconcept staat open voor iedereen en biedt jong en oud, ervaren golfers en beginners, een leuk tijdverdrijf.
Een unieke ervaring!

10

Korting in procenten op de totaalprijs.

Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 7 - 16 €
Kantooruren

Raadpleeg: www.pro1golfdeslacs.be

Telefoon +32 (0)60 39 90 37 / +32 (0)472 84 16 53
Website https://www.pro1golfdeslacs.be/
Adres Le Cierneau 1, 6440 Froidchapelle, Belgium