Van vissen tot smullen: een initiatie tot eindeloos genieten

Beeld het je eens in: het water is rustig, de hengels wachten tot hun draden gespannen worden. Jij geniet intens van het moment en kijkt al uit naar dat dampende bord vis vanavond. Want je gaat niet zomaar genieten van een heerlijke maaltijd … Nee, vanavond smul je van je zelf gevangen forel! 

De trots staat al op je gezicht af te lezen. En om die sportieve en gastronomische uitdaging tot een goed einde te brengen, kun je rekenen op het talent van Steve. Je instructeur van Rando Aventure kent alle tips & tricks van het vissen en gaat die vandaag met jou delen! Meer nog: deze initiatie tot het vissen speelt zich af rond een mooie privévijver. En wat met het materiaal? Daar hoef jij je hoofd niet over te breken! Het enige wat jij moet doen, is het advies van Steve volgen. Hij leert je hoe je je telescoophengel gebruikt, welke grammer je kiest voor je dobbers, of je het best wormen of maden gebruikt en nog veel meer. En daarna? Dan zijn de forellen helemaal van jou!  

Wat als niet iedereen wil vissen? Geen probleem. In de natuur kan iedereen op zijn eigen manier vertragen. Wandel rond de vijver, lees wat terwijl je helemaal zen wordt van het kabbelende water of amuseer je in de speeltuin in de buurt.  

Jouw vis op tafel! 

Heb je nog nooit vis schoongemaakt? Geen paniek. Steve legt je uit hoe je ze leegmaakt en ontschubt. Je vertrekt niet alleen met je vissen (in een koeltas om ze vers te houden), maar ook met een recept en de ingrediënten die je nodig hebt om de vis zelf te bereiden in je vakantiehuis. De bereidingstijd? Zo'n vijftien minuten voor een sensationele maaltijd waarvan iedereen ondersteboven zal zijn en die je thuis vast opnieuw zult willen maken! 

Praktische informatie 

  • Duur: 2 tot 3 uur (voor- of namiddag) 
  • Parkeren kan ter plaatse 
  • Speeltuin voor de kinderen 
  • Visvergunning niet vereist 
  • Taal: Frans
  • Cafetaria doorlopend geopend
  • Prijs : forfait van 80 euro
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Je vertrekt met je vissen, een recept en de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt. 


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Activiteit mogelijk in de voor- of namiddag

Voor een groep van minimaal 2 en maximaal 10 personen

Op afspraak, bij voorkeur één week vooraf 

Telefoon +32.(0)493/81 05 89
E-mail info@rando-aventure.be
Website https://www.rando-aventure.be
Adres Rte du Rôba, 4960 Malmedy, Belgique