De Ardennen: het bureau waar iedereen van droomt!

thuiswerken in de Ardennen

De Ardennen: het bureau waar iedereen van droomt!

Thuiswerken. Het nieuwe hippe woord van 2020 dat voor vele het nieuwe ‘normaal’ werd of in ieder geval een nieuwe manier van werken. Maar hoe beviel thuiswerken nu precies? Volgens de laatste enquête door experts Christiaan Lustig en Geert Hoge gepubliceerd op Frankwatching kunnen we zien dat de gevoelens gemengd zijn. Thuiswerken heeft zijn voor-en nadelen maar wat als we die voordelen nu extra kunnen boosten? Herontdek thuiswerken van overal, zeker vanuit de prachtige streek van de Ardennen!

 

Herontdek thuiswerken

Het grote voordeel van thuiswerken is dat je niet afhankelijk bent van de werkplek. Je kan werken van op afstand en dat kan dus van overal, ook in de Ardennen. Dicht bij de natuur zijn kan stress en spanning wegnemen, creativiteit stimuleren, een bron van inspiratie, rust en welzijn zijn... Dit zijn o zo essentiële aspecten van het beroepsleven.

Daarom komt Ardennes-étape met het concept thuiswerken in de Ardennen. Geen afleidingen meer, volledige rust en bovendien met internetverbinding wat altijd van pas komt tijdens het werken. Ook de work-life balans is belangrijk. Na je werk kan je genieten van één van de mooiste streken van België en een portie frisse lucht opsnuiven in de groene natuur van de Ardennen.

Het doel van dit initiatief is om de aspecten die mensen momenteel missen tijdens het thuiswerk te kunnen versterken: ten eerste om extra beweging te krijgen (en niet enkel thuiszitten), door na het werk een wandeling te maken in de Ardennen. Ten tweede, het doorbreken van de routine door enkele dagen het huis uit te gaan, zonder een vakantie te hoeven nemen. En ten slotte, rustig kunnen werken zonder de dagelijkse afleidingen van thuis.

 

Thuiswerken en ontspanning in perfecte harmonie

Wil je jouw bubbel of partner meenemen naar de Ardennen? Geniet dan samen na het werk van een sauna, jacuzzi of een duik in het zwembad, zodat je even helemaal ontstrest. Ook kan je van de gelegenheid gebruik maken om s ’avonds de lokale keuken te ontdekken in tal van leuke restaurants. Want werk combineren met plezier is net datgene wat we jullie willen laten beleven.

We begeleiden je dan ook graag door tal van schitterende geteste en goedgekeurde wandelingen aan te bieden die je kan terugvinden op onze blog Ardennes-étape Experience. Even het hoofd leegmaken na een stressvolle dag kan deugd doen. Je voelt je binnen het uur weer helemaal opgeladen.

Ben jij klaar om het concept ‘thuisweken in de Ardennen’ uit te proberen? De midweek van maandag tot vrijdag is bijna dezelfde prijs als dat van een weekend… maar dan voor dubbel zoveel dagen. Perfect om 5 dagen volop te genieten van de combinatie werk & plezier.

Ontdek onze speciale selectie ‘Thuiswerken in de Ardennen’.