Een unieke belevenis voor tijdens jouw verblijf in de Ardennen

In het begin van de herfst vindt in de Ardennen het meest majestueuze klankspektakel dat de natuur kan bieden plaats. Het hert, de koning van het Ardense woud, is in deze periode bronstig en laat bij het vallen van de avond zijn bulderende geluid door de valleien schallen.

Deze zeer korte periode (slechts enkele weken) is bijzonder populair en op het ogenblik zijn alle uitstapjes uitverkocht. Allemaal... of bijna!

Wij willen deze ongelooflijke ervaring absoluut met jou delen. Hiervoor hebben wij 2 exclusieve avonden voor Ardennes-étape klanten gereserveerd (25/09 & 02/10) bij onze partner, Le Fagotin ASBL, een gespecialiseerd natuurcentrum.

De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel en bezorg je partner, familie of vrienden de meest sensationele ervaring tijdens jullie herfstverblijf!

cta

Een magische avond!

Beleef een unieke avond met als thema "burlende herten" tijdens je herfstverblijf! Na een typische Ardense maaltijd vertelt een gepassioneerde natuurgids en kenner van de Ardennen je de geheimen van dit indrukwekkende fenomeen en neemt je vervolgens, bij het vallen van de avond, mee om te luisteren naar het geburl van het hert en de geluiden van de nacht.

Praktische informatie:

  • Datum en beschikbare plekken: Zaterdag 25 september (9 personen voor de Franstalige groep en 9 personen voor de Nederlandstalige groep) & zaterdag 2 oktober (15 personen voor de Franstalige groep en 15 personen voor de Nederlandstalige groep).
  • Waar: Stoumont
  • Avondprogramma: Ardense maaltijd op basis van streekproducten (bord vleeswaren en een drankje inbegrepen) in het natuurcentrum Le Fagotin vanaf 18.30 uur, gevolgd door uitleg van de gids en vervolgens de wandeling van 20.00 tot 22.00 uur.
  • Toegankelijkheid: Deze activiteit is mogelijk vanaf de leeftijd van 8 jaar. Helaas is de route niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Honden zijn verboden. Mogelijkheid om auto's of fietsen bij het natuurcentrum te laten staan.
  • Prijs: € 30 per persoon.

Inschrijving mogelijk tot 14 september onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bevestiging per e-mail vanaf 15 september (met alle betalingsgegevens). Eenmaal bevestigd, is de reservering definitief, niet terugbetaalbaar.

cta

.

Goed om te weten:

Een hert is een wild dier en dus onvoorspelbaar. Als je geen herten ziet of hoort tijdens de wandeling, heeft je gids alles voorzien voor een avond rond het thema 'geluiden van de nacht' (al even verrassend!).Wat voor weer het ook is, de wandeling gaat door. Trek warme, donkere en waterdichte kleding aan en neem goede wandelschoenen (of laarzen) mee. Een verrekijker is ook aan te bevelen om optimaal van de wandeling te kunnen genieten!