TOP 5: fietsvriendelijke vakantiehuizen in de Ardennen

Op zoek naar een geweldig vakantiehuis voor je volgende fietsvakantie in de Ardennen? Ontdek deze 5 fietsvriendelijke vakantiehuizen die ideaal gelegen zijn en die de perfecte uitrusting hebben voor echte fietsfanaten!

Fiets over de wegen, door de bossen of langs een RAVeL-route, alleen, met je partner of met je hele wielerploeg en ontdek wat de Ardennen te bieden hebben!

Fietsen in de Ardennen

Actief overdag, 's avonds lekker cocoonen in Dinant

Dit vakantiehuis ligt in de buurt van prachtige fietsroutes en nodigt je uit om de streek rond Dinant en de Condroz te verkennen. Na een dagje fietsen geniet je van de hot tub, de sauna, de grote tuin en een avond bij het haardvuur. Bij elke slaapkamer hoort trouwens een eigen badkamer!

Ik bekijk dit vakantiehuis

Activiteiten in overvloed in Aubel

Hou je van actieve vakanties, dan ben je hier aan het juiste adres! Je verveelt je geen minuut in dit vakantiehuis met spelmodules voor de kinderen, voetbaltafel, 'kwistax' (gocart), petanquebaan, slackline, houten spelen, minigolf, kampvuurzone ...! De eigenaars hebben voor je bewegwijzerde fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Ze spelen zelfs voor gids als je dat wil en verhuren elektrische fietsen (bijkomend te betalen).

Ik bekijk dit vakantiehuis

Een verblijf in het teken van fietsen in Waimes

Dit vakantiehuis is de perfecte setting voor een fietsvakantie met vrienden. Het is schitterend gelegen in een pittoreske streek met flink wat hoogteverschillen. Speciaal voor je tweewielers vind je hier een fietsgarage (met laadpalen voor elektrische fietsen), een kleedkamer en een wasruimte. In de sauna en de infraroodcabine kan je weer op krachten komen na een dag vol inspanning.

Ik bekijk dit vakantiehuis


Op zoek naar meer fietsinspiratie?

Download dan nu onze gratis reisgids! Ontdek de legendarische route van de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik met: adembenemende uitzichtpunten, de beste fietstips, de must-see plaatsen, leuke stops op het parcours en nog veel meer!

Reisgids fietsen

Een vliegende start op de RAVeL in Marchin

Verblijf in een voormalig treinwachtershuis. De vroegere spoorwegbedding is nu een RAVeL-route, waardoor dit vakantiehuis strategisch gelegen is voor wie er met de fiets op uit wil zonder het verkeer te trotseren. Je kan meteen op pad! De omgeving is ideaal voor gezinnen. En als kers op de taart: je kan zelfs een elektrische fiets uitproberen!

Ik bekijk dit vakantiehuis

RAVeL voor tweewielers en viervoeters

Een ander treinwachtershuis, een andere sfeer! Verblijf hier met het hele gezin, want zelfs de hond is welkom. Geniet van de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Beleef het grootste plezier in de speelruimte. Kom heerlijk tot rust bij het houtvuur. En verken de RAVeL-route van lijn 38 door het houtwallenlandschap van het land van Herve.

Ik bekijk dit vakantiehuis

Wil jij ook komen genieten van een heerlijke fietsvakantie? Bekijk al onze fietsparcours op onze blog en geniet van de mooiste panorama’s van de Ardennen. Ben je toe aan een goede uitdaging tijdens je fietsvakantie, ontdek ook de 5 mythische hellingen van Luik-Bastenaken-Luik en hoe je deze het beste beklimt.

Fietsvakantie in de Ardennen

Heb je de smaak te pakken? Ontdek meer dan 2000 vakantiehuizen op onze website. Tot snel, op de Ardense wegen!

cta