Schaatsbanen en winterpret in de Ardennen

Het is bijna zo ver: Kerstmis staat voor de deur! Tijd om te genieten van magische wintertaferelen, kostbare familiemomenten en allerlei grote en kleine gelukjes, zoals de ijspistes die tijdens de eindejaarsperiode in vele steden verschijnen. Overdekt of in de openlucht, trek je schaatsen aan en je bent klaar voor urenlang glijplezier met familie, vrienden en geliefden. Gezien de huidige economische situatie hebben sommige steden en organisaties hun ijspistes vervangen door andere leuke activiteiten voor jong en oud.

Pssst: de feestdagen worden dit jaar nog magischer, want als klant van Ardennes-étape profiteer je van tal van voordelen bij onze partners. Ontdek ze hieronder.

Schaatsbaan La Roche-en-Ardenne

De schaatspiste ligt aan de Quai de l'Ourthe, in het centrum van La Roche-en-Ardenne. Trek je schaatsen aan en laat je gaan op de overdekte ijsbaan van meer dan 600 m².

  • Van 2 december 2022 tot en met 14 januari 2024
  • Cafetaria ter plaatse
Voordeel: Als klant van Ardennes-étape heb je op vertoon van je Activity Pass recht op het kindertarief (€ 10 in plaats van € 12,5).
cta

Rodelbaan in het kerstdorp van Luik

De vurige stede heet je welkom in haar gezellige kerstdorp. Kom op de Dalle St-Lambert van de rodelbaan glijden en voel de adrenaline door je lijf gieren!

  • Van 24 november tot 30 december 2023 geopend
  • De rodelbaan bevindt zich in het Village Gourmand. Dat wordt smullen!
Voordeel: Aan jou de keuze! Ofwel € 1 korting op tickets, ofwel '1 glühwein kopen, 1 gratis' bij de drie chalets in de Allée des Artisans (naast de Dalle, op 80 m van de rodelbaan).
cta

Schaatsbaan van Malmedy

Dit jaar is er iets nieuws in Malmedy! De traditionele ijsbaan is eindelijk terug. Iets om jong en oud blij mee te maken.

  • Open van 1 december 2022 tot 7 januari 2024
  • In de kerstchalets naast de rolschaatsbaan geniet je van een warm drankje of een lokaal biertje.
Voordeel: Als klant van Ardennes-étape profiteer je van het groepstarief (€ 4,50/persoon) in plaats van de individuele ticketprijs!
cta
Little girl is skating on ice skates on skating rink in evening, decorated with fairy lights, Christmas trees and fir. Festive mood, Christmas, New Year, holidays, active winter sports and lifestyle
Photographer: Ольга Симонова

De Curlingbaan in het Winter Village van Malmedy

Ontdek het Winter Village in Malmedy, met een kerstmarkt en 3 exclusieve curlingbanen. Reserveer een baan voor €40/uur. Een feestelijke ervaring die je niet wilt missen!

  • Van 30 november 2023 tot 7 januari 2024
  • De kerstchalets zijn vlakbij voor een warme drank of een lokaal biertje
Voordeel: Ontvang twee drankmuntjes per gereserveerd uur als Ardennes-étapeklant, bij het tonen van je Activity Pass
cta

Schaatsbaan van de Abdij van Maredsous

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van sprookjes in de abdij van Maredsous, met zijn kerstmarkt en ijsbaan. Beleef de magie van de feestdagen op deze verlichte ijsbaan.

Voordeel: Profiteer als klant van Ardennes étape van 1 euro korting per persoon op vertoon van jouw Activity Pass.
cta

Heb je voor de eindejaarsperiode nog geen vakantiehuisje geboekt om de kerstsfeer op te snuiven in de Ardennen? Maak je keuze uit onze ruime selectie huizen en chalets.

cta

Wij zijn net als jij dol op de kerstsfeer. Deel je mooiste foto's op de sociale media en tag @ardennes_etape! We kijken er al naar uit!

kerstmis
winter
Ardennen
schaatsbanen