Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Hoe kan ik mijn favoriete vakantiehuizen opslaan?

Leg een lijst met je favoriete vakantiehuizen aan door op het hartjesicoon te klikken.

Op onze site zie je bij elk vakantiehuis een icoon staan in de vorm van een hartje (zowel op de pagina van het huisje zelf is als in de lijst met zoekresultaten).

Klik op het hartje om dat vakantiehuis op te slaan in je favorieten.

Je kan je favoriete vakantiehuizen gedurende je hele bezoek aan onze site bekijken. Je vindt de volledige lijst door op het hartje in de menubalk, rechts bovenaan, te klikken.

Wil je jouw favoriete vakantiehuizen bewaren voor een volgend bezoek aan onze site? Log dan eerst in op je klantenaccount voor je huizen toevoegt aan je favorieten. Je kan dan op elk apparaat (of het nu een computer, tablet of smartphone is) je favorieten bekijken, op voorwaarde dat je ingelogd bent.

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Uitzonderlijk gesloten : maandag 01 april

Geen nood, we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Per telefoon

Van maandag tot donderdag:
9u – 17u
Op vrijdag: 9u – 19u
Op zaterdag: 10u – 16u
Op zondag: 10u – 13u

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.