• NL

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Kan ik een promocode of cadeaubon combineren met een tegoedbon?

Natuurlijk! Je kunt verschillende betaalmiddelen combineren, bijvoorbeeld een tegoedbon en een cadeaubon. Bij je reservatie kun je ook een promocode invoeren als je die van ons team ontvangen hebt. 

Om verwarring te vermijden: 

  • Een tegoedbon of cadeaubon is een betaalmiddel dat je kunt selecteren bij de betaling van je factuur. Je vindt ze terug in je klantenzone, onder de rubriek 'Mijn cadeaubonnen'. Opgelet: een tegoedbon is drie jaar geldig vanaf de datum van afgifte, een cadeaubon maar één jaar. 
  • Een promocode is een code die je bij de reservatie moet invoeren in het vakje 'Heb je een kortingscode?'. De korting wordt dan automatisch toegepast op het bedrag van de huur én de dossierkosten. Wanneer je een promocode ontvangt, krijg je ook te horen hoelang hij geldig is.

Voor meer informatie over cadeaubonnen, promocodes of tegoedbonnen verwijzen we naar paragrafen 15, 16 en 17 van onze algemene voorwaarden. 

Wil je iemand blij maken? Da's een fluitje van een cent met een cadeaubon van Ardennes-étape!


Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Uitzonderlijk gesloten : donderdag 26 mei maandag 06 juni

Geen nood, we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Per telefoon

Bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17u, op vrijdag van 9 tot 19u en in het weekend van 10 tot 16u. Gemiddelde wachttijd: 10 minuten.

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.