• NL

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Ben ik met de annulatieverzekering van Ardennes-étape gedekt in geval van Covid?

Wat een pech! Jij of een van de leden van je groep test positief op COVID-19. 

Jullie moeten dus tijdens het volledige verblijf of een deel ervan in quarantaine.

Geen zorgen. Als je bij de reservatie onze annulatieverzekering hebt afgesloten, wordt je verblijf volledig terugbetaald tegen voorlegging van je bewijsstukken (positieve PCR-test en medisch quarantaineattest ter ondersteuning) en op voorwaarde dat de verzekeraar zich akkoord verklaart. Je kunt je verblijf dan verplaatsen naar een later tijdstip. 

Als dat het geval is, vul dan dit contactformulier in om ons je annulatieaanvraag te bezorgen. Selecteer bij 'Ik neem contact met u op over' de optie 'Mijn reservatie' en daarna 'Ik wil graag mijn reservering annuleren/verplaatsen'. Geef een beschrijving van je aanvraag en vergeet zeker niet om al je bewijsstukken bij te voegen. We laten je dan zo snel mogelijk weten wat onze verzekeraar beslist heeft en gaan over tot een eventuele terugbetaling van je verblijf. 

OPGELET: 

  • Ben je besmet met het coronavirus, maar heb je onze annulatieverzekering niet afgesloten?
  • Heb je onze annulatieverzekering afgesloten en moet je enkel verplicht in quarantaine vanwege een hoogrisicocontact of ben je gewoon bang om besmet te geraken tijdens je verblijf?

In die gevallen geldt onze annulatieverzekering helaas niet. 

Je kunt je verblijf dus niet om die redenen annuleren en hebt in dat geval geen recht op een terugbetaling.  

Wil je toch liever overmacht inroepen en een tegoedbon aanvragen om je verblijf uit te stellen? 

Stuur ons in dat geval je aanvraag via ons contactformulier. Selecteer bij 'Ik neem contact met u op over' de optie 'De specifieke bepalingen COVID-19' en daarna 'Ik wil mijn verblijf annuleren'. Geef een beschrijving van je aanvraag en vergeet zeker niet om alle bewijsstukken bij te voegen waarover je beschikt voor jezelf en je reisgezellen om je aanvraag te motiveren. 

Ons team behandelt je dossier zo spoedig mogelijk. Als je aanvraag aan de voorwaarden van overmacht voldoet, krijg je een tegoedbon die 3 jaar geldig is vanaf de datum van uitgifte. Voldoet je aanvraag niet aan de voorwaarden, dan zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Uitzonderlijk gesloten : donderdag 26 mei maandag 06 juni

Geen nood, we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Per telefoon

Bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17u, op vrijdag van 9 tot 19u en in het weekend van 10 tot 16u. Gemiddelde wachttijd: 10 minuten.

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.