• NL

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Kan ik mijn verblijf annuleren en mijn borg terugkrijgen wegens overmacht?


  • Overmacht is alleen van toepassing als een beslissing van de autoriteiten betrekking heeft op de begindatum van uw verblijf. Indien dit het geval is, heeft Ardennes-étape uw verblijf al geannuleerd.
  • Indien de datum van uw verblijf niet reeds gedekt is door een beslissing van de autoriteiten, moet u het saldo betalen. Het feit dat u gemachtigd bent om de reservering in twee termijnen te betalen, ontslaat u niet van het betalen van het saldo als het geval van overmacht niet is vastgesteld op het moment dat de betaling verschuldigd is. Als u het saldo van uw verblijf niet betaalt, wordt het geannuleerd volgens de algemene voorwaarden die annuleringskosten met zich meebrengen.
  • Indien op de datum van uw verblijf, en enkel indien u het hele verblijf betaald heeft, het verblijf niet kan doorgaan door een beslissing van de autoriteiten, zal Ardennes-étape u een waardebon toekennen om uw verblijf te herplannen in betere tijden.

In elk geval kunt u enkel beroep doen op annulering van de reservering door overmacht indien en enkel indien al uw betalingen in orde zijn bij Ardennes-étape.


Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Uitzonderlijk gesloten : donderdag 26 mei maandag 06 juni

Geen nood, we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Per telefoon

Bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17u, op vrijdag van 9 tot 19u en in het weekend van 10 tot 16u. Gemiddelde wachttijd: 10 minuten.

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.