Kajakken in de Belgische Ardennen

Wat te doen in de Ardennen? Kajakken, kanoën en raften op de rivieren van de Belgische Ardennen. Een ontspannende tocht of een extreme expeditie, afhankelijk van het seizoen en het debiet van het water. We zetten voor u de verschillende verhuurders van kajaks in de Ardennen op een rijtje, waar u terechtkunt voor een tocht op de Semois, Ourthe, Lesse, Amblève,…

<p>Coo Kajak</p> in Provincie Luik

Coo Kajak

[Provincie Luik]

Coo Kayak vous promet une vraie aventure sur l'Amblève. Le point de départ se trouve au pied de la cascade de Coo, la plus importante de Belgique. Empruntez l'Amblève et descendez la rivière en kayak.

Domaine van Palogne - Kajak in Provincie Luik

Domaine van Palogne - Kajak [Provincie Luik]

In het Domein van Palogne kun je de Ourthe met de kajak afvaren. Vanop het water ontdek je de uitzonderlijke natuur en de mooie landschappen. Vergeet je zwempak niet!

Kayak Les Epinoches in Provincie Luxemburg

Kayak Les Epinoches [Provincie Luxemburg]

Kajakken op de Semois in de buurt van Bouillon is de ideale manier om de prachtige Ardennen eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Kayak Les Epinoches biedt kajaks en kano's voor één of meerdere personen.

Kayak Les Remous in Provincie Luik

Kayak Les Remous [Provincie Luik]

Vlakbij het centrum van Hamoir, bevindt zich Kayak Les Remous waar je de Ourthe kunt afdalen. Als je er zin in hebt kun je er zelfs minigolven. 

 

Kayak Michel in Provincie Luxemburg

Kayak Michel [Provincie Luxemburg]

Afvaart met de kajak op de Ourthe? Mountainbiketocht door de streek van Durbuy? Bij Kayak Michel vindt u alles wat u nodig hebt.

Meer en Stuwdam van Robertville in Provincie Luik

Meer en Stuwdam van Robertville [Provincie Luik]

Het meer van Robertville ligt op 5 km van Weismes. Met een lengte van 5km en een oppervlakte van 63 hectare, vind je er heel wat ontspanningsmogelijkheden.

Lesse Kayaks in Provincie Namen

Lesse Kayaks [Provincie Namen]

Een afvaart met de kajak op de Lesse, twee trajecten om uit te kiezen, een escapade in het hart van de wilde natuur... Een activiteit in de buurt van Dinant die je absoluut moet ontdekken!