In de lente wil je naar buiten! De kids staan te popelen om te ravotten in de natuur (zonder jas aan natuurlijk) en een flinke boswandeling doet iedereen goed. Maak van je uitje een weekendje weg in een vakantiehuis. Boek nu een korte vakantie in de lente en kies voor de Ardense natuur! In slechts 3 uur rijden ben je er al.

Gids
ARDENNES-PASS

Bij het boeken van een Ardennes-Etape vakantiehuis ontvang je gratis een toeristische gids, de gids Ardennes-Pass, over de Belgische Ardennen.

  • Wat is de Gids Ardennes-Pass?
  • 148 kortingen op activiteiten in de Ardennen
  • 200 pagina’s toeristische informatie
  • Activiteiten, bezienswaardigheden, markten... per regio

De Gids Ardennes-Pass is een exclusief cadeau dat je wordt aangeboden door Ardennes-Etape. Hij wijst je de topattracties in de Ardennen: musea, dierenparken, grotten, kastelen, kajaktochten, adventure- of gastronomische activiteiten … Je zult niets missen van de leukste, mooiste en spannendste activiteiten in de Ardennen. Vraag ernaar bij aankomst in je vakantiewoning.

Een toeristische gids cadeau

Je krijgt een toeristische gids cadeau bij een boeking van een Ardennes-Etape vakantiehuis!

Draisines de la Molignée

Ontdek de vallei van de Molignée op een railbike (draisine). Met de railbike rijd je over de oude spoorweg om de streek van Dinant te verkennen, een super originele activiteit voor de hele familie.

2=3

Forestia

Een dierenpark met meer dan 300 dieren, een avonturenpark met 13 bomenparcoursen en een klimpark met 12 outdoor klimroutes! Een avontuurlijke dag in de bossen.

20%

Park Chlorophylle

Ontdek de wereld van het bos op een originele manier. Een toegangspoort tot de boomtoppen, een prachtige speeltuin, een didactisch parcours. Een leuk uitstapje voor kinderen.

Vakantiehuizen voor een verblijf met je familie

Aanbevolen voor u

98,48% van onze klanten zou opnieuw bij ons boeken

Wandelschoenen aan. Naar buiten, de natuur in!

Op de blog OUI, GO verzamelen de Ardennes-Etape medewerkers de mooiste wandelroutes in de Ardennen. Daar zitten natuurlijk ook vele wandelingen geschikt voor (jonge) kinderen tussen.

Stuur mij jullie selectie van de 6 beste
wandelroutes, ook geschikt voor kinderen, toe!