• NL

Activiteiten in de buurt van Beauraing

Cottage [105489-01]
Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne in Provincie Namen

Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne [Provincie Namen] [8km]

1=2

Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne met zijn op.m.erkelijke en luxueuze uitzicht ligt niet ver van Rochefort . Leg het didactische parcours in het gebouw en de vochtige zone errond af en ontdek het kasteel spelenderwijs.

Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han in Provincie Namen

Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han [Provincie Namen] [15km]

2=3

Het enorme dierenpark op het domein van Han nodigt je uit om allerlei diersoorten te ontdekken. Niet alleen dieren die voorkomen in onze bossen, maar ook roofdieren die stof voor legenden en verhalen zijn.

Domein van de Grotten van Han in Provincie Namen

Domein van de Grotten van Han [Provincie Namen] [16km]

2=3

In het Domein van de Grotten van Han ontdek je één van de grootste en prachtigste grotten van Europa. Bezoek ook het Wildpark en ga op ondergronds avontuur in het Parcours Speleo. Een onvergetelijke beleving!

Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen] [18km]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Traiteur L'Atelier des Saveurs in Rochefort

Traiteur L'Atelier des Saveurs [Rochefort] [20km]

De traiteur L’Atelier des Saveurs is onze bevoorrechte partner in de regio van Rochefort. Eenvoudige en traditionele keuken.