Kasteel in Beauraing voor 6 personen in de Ardennen

[105459-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,6

Deze kasteelhoeve werd zorgvuldig en met veel smaak gerenoveerd en gedecoreerd. Het is een buitengewone vakantiewoning voor een vakantie die anders is dan anders. Deze mooie 4-sterren vakantiewoning werd ingericht in de bijgebouwen van een kasteel met een middeleeuwse toren . Hij werd ontworpen voor 3 koppels of een gezin. De uitzonderlijke afwerking (onder meer een internetverbinding...

Deze kasteelhoeve werd zorgvuldig en met veel smaak gerenoveerd en gedecoreerd. Het is een buitengewone vakantiewoning voor een vakantie die anders is dan anders.

Deze mooie 4-sterren vakantiewoning werd ingericht in de bijgebouwen van een kasteel met een middeleeuwse toren. Hij werd ontworpen voor 3 koppels of een gezin. De uitzonderlijke afwerking (onder meer een internetverbinding) met de stijlvolle decoratie zonder weerga, brengt je onvermijdelijk in vervoering. Op deze plaats is de onthaasting compleet. Hier leg je jezelf in de watten en herbron je aan de open haard. De Engelse zitkamer met zijn chesterfield-canapés, jachttrofeeën en zijn indrukwekkende schoorsteenmantel is uiterst geschikt om te ontspannen en zich te laten meeslepen door de unieke sfeer. De filmliefhebbers kunnen zich verheugen op een televisie met plat scherm en een dvd-speler.

De 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping en hebben elk een eigen badkamer. Je zult genieten van het mooie uitzicht vanaf het terras. Je vindt hier tuinmeubelen, ligstoelen en een barbecue. De privétuin bevindt zich aan de voet van de toren en biedt je een geweldig zicht op de regio. Er zijn tevens tal van speeltuigen: pingpongtafel, petanquespel. Het is ook mogelijk een MTB te huren. Je hond en je paard zijn eveneens welkom (boxen, weidegrond en een paardenpiste met zeezand staan tot je beschikking).

Het vakantiehuis bevindt zich in het dorp Javinque-Sevry in de provincie Namen en ligt dicht bij het Kasteel van Freÿr. Dit kasteel is bemeubeld met waardevolle familiesouvenirs en is een zeer mooie getuige van zijn tijd. Je zult geboeid luisteren naar de sappige anekdotes over de verschillende woonruimtes. De tuinen met de heggen, sinaasappelbomen en fonteinen zijn van een verbluffende schoonheid.

Heb je ooit die droom gekoesterd om in een kasteel met alle moderne comfort te leven? In deze kasteelhoeve gaat je droom in vervulling!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
Aankleedkussen , 2 babybedden (op aanvraag) , 2 kinderstoelen
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Deze eigendom bestaat uit 2 vakantiehuizen. Alles is echter gescheiden: de toegangen, de terrassen en de privétuinen.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht, Op het Platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
160 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1875
Jaar van renovatie
2019

Niveau 0

  • Zitkamer

    Open haard, Flatscreen TV, DVD, Radio-CD
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, combi oven-microgolfoven , Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Vruchtenpers , Stofzuiger , Strijkijzer en strijkplank , Wasmachine , Droogtrommel (droogkast)
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1, WC x 1
  • Mezzaninekamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche, Wastafel x 2, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Toegang par la cour intérieure, Oppervlakte 250 m²
  • Terras

    Oppervlakte 45 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
400 m
Rivier
7 km (Lesse)
Ravel
10 km (Houyet)
Restaurants
300 m
Winkels
4 km (Beauraing)
Markt
4 km (Beauraing)
VVV Kantoor
4 km (Beauraing)
Mister Cash
4 km (Beauraing)
Bus
100 m
Station
4 km (Beauraing)
Luchthaven
60 km (Brussel-Zuid)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,6
Zeer goed

D. Christine FR Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Februari 2024

Ce gîte est une belle découverte: on se sent toute suite bien dans ce cadre chaleureux. Très belle chambre et salle de bain ! Petit bémol : pas de four classique mais micro-ondes ! En tout cas, c’est sûr on y retournera ?

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Sietske NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Week Mei 2022

De vakantiewoning is erg mooi gelegen. Slaapkamers zijn prima, heerlijk dat elke slaapkamer een eigen badkamer met regendouche heeft. Hoewel we een heerlijke vakantie hebben gehad, vonden we enkele zaken erg jammer: - De aanduiding 'kasteel' is misleidend: het betreft een gite bij een boerenhoeve - Er komt nauwelijks daglicht binnen in de woon- en eetkamer, en de verlichting is slecht - De hele woning stinkt naar open haard - De mezzanine stinkt regelmatig sterk naar riool

Vertalen naar het Nederlands
B. Magalie NL Belgique
7,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2022

Hele mooie tuin om in te zitten maar teleurgesteld over het huisje zelf. De living en 1 slaapkamer zijn heel donker wat het minder gezellig maakt. Weinig zon op het terras, gelukkig was er wel een gedeelde tuin waar we in konden.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken