Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Beauraing

Vakantiehuis [106888-01]
Brouwerij Caracole in Provincie Namen

Brouwerij Caracole [Provincie Namen] [7km]

Elke namiddag in juli en augustus kan de brouwerij zonder afspraak worden bezocht van 14 tot 19 u. Kom kijken hoe bier met hout wordt verwarmd, zoals vroeger. In de taverne kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Kasteel van Vêves in Provincie Namen

Kasteel van Vêves [Provincie Namen] [14km]

1=2

Het middeleeuws Kasteel van Vêves is gebouwd in de 13de eeuw door de Heren van Beaufort. Het is één van de oudste en best bewaarde Belgische kastelen. Dit kasteel zal niet alleen liefhebbers van mideleeuwse geschiedenis verblijden, maar ook kinderen die doorheen het bezoek verkleed zijn als ridders of prinsessen!

Agimont Adventure in Provincie Namen

Agimont Adventure [Provincie Namen] [15km]

2=3

Ontdek de geneugten van paintball in de betoverende omgeving van de Belgische Ardennen... Kom je onder vrienden amuseren in de buurt van Dinant.

Dinant Aventure in Provincie Namen

Dinant Aventure [Provincie Namen] [17km]

15%

Ga de uitdaging aan bij Dinant Aventure waar je kunt kiezen uit een veelheid aan eersteklas activiteiten en waar je een niet alledaagse, sensationele dag tegemoet gaat...

Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne in Provincie Namen

Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne [Provincie Namen] [18km]

1=2

Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne met zijn op.m.erkelijke en luxueuze uitzicht ligt niet ver van Rochefort . Leg het didactische parcours in het gebouw en de vochtige zone errond af en ontdek het kasteel spelenderwijs.