Vakantiehuis in Bertrix voor 9 personen in de Ardennen

[106100-02]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,3

Dit exuberante pand in Bertrix , een gehucht in de provincie Luxemburg, omhelst een uiterst comfortabel vakantiehuis voor 9 personen. De verhuurders lieten niets aan het toeval over: wellnessruimte , speelzaal , tuin, houtkachel …Je staat op het punt een onvergetelijke vakantie te beleven. Deze overweldigende nieuwbouw herbergt een 4 sterren vakantiehuis voor 9 personen...

Dit exuberante pand in Bertrix, een gehucht in de provincie Luxemburg, omhelst een uiterst comfortabel vakantiehuis voor 9 personen. De verhuurders lieten niets aan het toeval over: wellnessruimte, speelzaal, tuin, houtkachel…Je staat op het punt een onvergetelijke vakantie te beleven.

Deze overweldigende nieuwbouw herbergt een 4 sterren vakantiehuis voor 9 personen zonder weerga. De verzorgde en geraffineerde decoratie draagt bij tot het rustgevende karakter van het vakantiehuis. Het is een ware oase van vrede en rust waar je samen met de familie of onder vrienden kan herbronnen. De leefruimte is samengesteld uit een nieuwe en uitgeruste keuken die uitgeeft op de eetkamer en een zitkamer. In de zitkamer zal de houtkachel de koude winteravonden verwarmen en op toon brengen. Een trap brengt je naar een onderverdieping waar een speelzaal met keuken en bar is ondergebracht, net zoals een kickertafel, een zithoek en een speelhoek voor de kleinsten.  Je vindt er tevens een ontspanningszaal met jacuzzi, infraroodcabine en 2 douches. Als garantie voor een gelukzalige vakantie zijn deze twee grote ruimtes integraal gewijd aan vermaak en welzijn. Dit vakantiehuis telt 5 slaapkamers waarvan één zich op de mezzanine op de tweede verdieping bevindt. De 4 andere slaapkamers liggen op de eerste verdieping van het huis, dat trouwens 2 badkamers telt.

Het pand verbluft niet alleen binnen, maar ook buiten! Je ontdekt er een grote afgesloten tuin van 7600m2, een terras en een balkon. De speeltuigen zoals een glijbaan, schommels, pingpongtafel en zandbak zullen groot en klein verrassen! Een ding is zeker: voor verveling is in dit vakantiehuis geen plaats!

Bertrix ligt in een gedroomde streek die het meer dan waard is om ontdekt te worden. Luxemburg is immers een Belgische provincie met duizend-en-een mogelijkheden…. Wandelingen, uitstapjes, bezoeken, alles is mogelijk! Bertrix ligt op een boogscheut van Bouillon met zijn versterkte burcht en zijn avonturenpark Semois Aventures, waar je een via ferrata kan afleggen, klimmen en nog veel meer. Bouillon heeft ook een Karting en een Dierenpark. We bevelen tevens Cap Nature: Captifs de Sion in Bertrix aan. Het is een avonturenspel vanaf 10 jaar in een echte mijn. Als je een beetje verder gaat, op ongeveer één uur rijden van Bertrix, dan kan je ook de Grotten van Han bezoeken of Durbuy, de kleinste stad van de wereld.

Kies voor een verblijf in Bertrix met de familie of onder vrienden, je zult het je niet beklagen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi  , Loungeruimte , Sauna
Bar
Tafelvoetbalspel
Barbecue
Speelruimte
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden , 3 kinderstoelen
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

We raden je warm aan Bouillon te bezoeken. Het geldt als één van de mooiste toeristische trekpleisters van België dankzij de waaier aan activiteiten.

Op 250 meter van het vakantiehuis is er een bushalte. 

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Oosten
Totale oppervlakte
139 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
5
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2008

Niveau -1

  • Ontspanningsruimte

    Jacuzzi, Infraroodcabine, Douche x 2, Wastafel x 1
  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel, TV, DVD, Hoek met Zitkamer, Bar
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, Houtkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Espressoapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Raclette , Gourmetstel , Broodrooster , Vruchtenpers , Stofzuiger , Strijkijzer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Mezzaninekamer 5 - 1p

    1p bed x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind, Oppervlakte 7600 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Glijbaan, Schommel, Zandbak, Toren, Pingpongtafel, Trampoline
  • Terras

    Oppervlakte 15 m²
  • Balkon

    Oppervlakte 12 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
10 km (Lesse)
Skipiste
8 km (Bertrix)
Restaurants
5 km (Paliseul)
Winkels
5 km (Paliseul)
Markt
8 km (Bertrix)
VVV Kantoor
5 km (Paliseul)
Mister Cash
5 km (Paliseul)
Bus
250 m
Station
5 km (Paliseul)

9 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,3
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

“Nous tenons à exprimer notre plus profonde gratitude pour l’expérience merveilleuse que nous avons vécue dans votre gîte. Chaque détail, depuis l’accueil chaleureux jusqu’aux aménagements soignés, a contribué à rendre notre séjour exceptionnel. La propreté impeccable, le confort offert et l’atmosphère paisible ont grandement contribué à notre détente. Votre attention aux petits détails et votre hospitalité exceptionnelle nous ont véritablement enchantés. Merci infiniment pour cette escapade mémorable. Nous avons hâte de revenir prochainement !”

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
10
Professioneel verblijf Midweek November 2023

Excellente expérience, maison parfaite et très bien aménagée, wellness incroyable.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juli 2023

Het huis was proper en goed voorbereid voor het verblijf. Van op het terras heb je een mooi zicht over veel natuur. Juist een klein detail die ze misschien best meegeven is dat het 2 huisjes aan elkaar zijn met een deur er tussen die open is. Zonder het te weten zaten we plots bij de buren in hun living. Alles was anders wel inorde. We zouden er zeker nog eens gaan.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2023

Het was een zeer fijn verblijf, de ligging was top met zeer veel te doen in de buurt. Perfect voor kleine en grote kinderen.

Vertalen naar het Nederlands
D. Veena NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

C. Bruno NL Belgique
8,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2023

Zeer mooi huis op een rustige lokatie. Zeer mooi afgewerkt en ruim. Keuken en salon zijn wel erg klein voor 9 personen. Eetgerei is wel aan vernieuwing toe en ook het meubilair zoals zetels, tafel en bedden. Prima jacuzzi (beetje veel chloor er wel in) en toffe speelkamer beneden. Tuin is erg mooi met een riviertje achteraan, geweldig uitzicht vanuit de living en een rustige straat. Erg aangenaam verblijf hier gehad met 2 volw en 2 kinderen van 8 en 10.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Februari 2023

Een prachtig huis met alle luxe voorzien. Zeer ruim en gezellig. Ongelofelijk goed onderhouden en proper. Wij hebben er genoten en we wilden niet meer naar huis! Een echte aanrader

Vertalen naar het Nederlands
V. Joris NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

G. Nina NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2022

Heel prettig en ruim verblijf, verdeeld over verschillende ruimtes en verdiepingen. Mooie badkamers en de jacuzzi met uitzicht over de tuin is ook erg leuk en ontspannend. Alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf is aanwezig. We misten achterin de tuin wel een leuk zitje/terrasje (in het gras) omdat de zon aan de voorkant van het huis is en achter dus vrijwel de hele dag schaduw op de veranda. Ook handig om de kinderen een beetje in de gaten te kunnen houden. De omgeving is prachtig.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken